Kryetari AAK-së, Ramush Haradinaj, deklaroi se Baza ajrore e NATO-s, në Kuçovë të Shqipërisë, është bazë e sigurisë rajonale të Ballkanit

Kryetari AAK-së, Ramush Haradinaj, deklaroi se Baza ajrore e NATO-s, në Kuçovë të Shqipërisë, është bazë e sigurisë rajonale të Ballkanit

Kryetari AAK-së Ramush Haradinaj deklaroi se Baza ajrore e NATO-s në Kuçovë të Shqipërisë, është bazë e sigurisë rajonale të Ballkanit. Sa më afër NATO-s, jemi më të lirë e më të sigurt, por anëtarësimi i plotë i Kosovës në këtë Aleancë, sigurinë do ta bënte më të plotë. E përgëzoj Shqipërinë për rreshtimin e saj të natyrshëm në këtë Aleancë, por nuk mund të mos shpreh indinjatën time të thellë për qeverinë e Albin Kurtit, e cila po e turpëron Kosovën, duke dalë nga kontrata politike me udhëheqësit e NATO-s, ka nënvizuar, Ramush Haradinaj.

 

Kontrolloni gjithashtu

Hillary Clinton: Kosova ka shënuar përparim me rëndësi drejt arritjes së barazisë gjinore në sektorin publik dhe në politikë

Ish-sekretarja amerikane e Shtetit, Hillary Clinton, përmes një videoje  iu drejtua Forumit për Gratë, Paqen …