driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryetari Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Mbretërinë Hashemite të Jordanisë
Thaçi

Kryetari Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Mbretërinë Hashemite të Jordanisë

Me ftesë të Mbretit, Abdullah II bin Al-Hussein, kryetari, Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Mbretërinë Hashemite të Jordanisë. Gjatë qëndrimit në Aman, presidenti Thaçi do të zhvillojë një takim bilateral me Abdullah II bin Al-Hussein , me të cilin do të bashkëbisedojnë për mundësinë e thellimit të marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve. Në këtë takim përveç temave politike, do të diskutohet për mundësinë e rritjes së shkëmbimit tregtar, të bashkëpunimit në fushën e arsimit dhe kulturës. Një temë e veçantë do të jetë edhe kordinimi i dy shteteve  në luftimin e terrorizmit. Gjatë kësaj vizite, kryetari Hashim Thaçi, do të merr pjesë edhe në Forumin Ekonomik Botëror për Lindje të Mesme dhe Afrikë të Veriut, që këtë vit organizohet nga Mbretëria Hashemite e Jordanisë.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...