Bashkim Ramosaj

Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, u kërkon institucioneve t’i marrin parasysh kërkesat për ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, i ka bërë ftesë  institucionet e Kosovës që t’i marrin parasysh kërkesat e tij në lidhje me ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë. i ka thënë se punimet në këtë rrugë do të vazhdojnë dhe ligjet që e pengojnë ndërtimin e kësaj rruge janë të padrejta për qytetarët e Deçanit, sepse nuk mund t’u mohohet 70 mijë qytetarëve të Komunës së Deçanit një e drejtë, sikur është kjo. Sipas regjistrimit të vitit 2011, komuna jonë i ka 41 167 banorë rezidentë dhe rreth 30 000 banorë që jetojnë në botën e jashtme. Është diskriminuese që këtyre banorëve mos t’u jepet shpresë dhe motiv për të jetuar në këtë qytet”, ka thënë Ramosaj. Ai ka theksuar për “Epoka e Re”  se institucionet qendrore duhet ta ndreqin këtë padrejtësi që e kanë krijuar vetë. “Institucionet është dashur që sa më shpejt të merren seriozisht me kërkesat që unë i kam adresuar përmes letrës së hapur. Pra, të mos na fusin në një rrugë të keqe, që nuk i bën nder askujt në këtë shtet, e sidomos Komunës së Deçanit. Padrejtësinë që e kanë krijuar vetë është mirë ta rregullojnë vetë e jo të abuzojnë me një qytet dhe me të ardhmen e këtij shteti”, është shprehur mes tjetash. kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …