Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të Komunës, të cilët i ka emëruar ditë më parë. Në këtë takim të Bordit të Drejtorëve, i pari i komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, fillimisht ka uruar nënkryetarin Vesel Krasniqi dhe drejtorët e rinj për marrjen e përgjegjësive të reja në drejtimin e institucioneve komunale, si dhe ju ka shprehur gatishmërinë e tij për të qenë bashkëpunues me të gjithë. Gjithashtu, kryetari Kastrati me anëtarët tjerë të Bordit kanë diskutuar edhe për çështje tjera të rëndësishme, konkretisht për Planin e Punës për Vitin 2022, me theks të veçantë përmirësimin e shërbimeve të administratës komunale, ngritja e nivelit të sigurisë nëpër shkollat tona, situate me menaxhimin e pandemisë dhe ofrimin e shërbimeve tjera shëndetësore. Kryetari Kastrati ka kërkuar nga drejtorët e Komunës së Malishevës, që të jenë bashkëpunues dhe të përkushtuar në realizimin e planeve të punës, në mënyrë që bashkë të bëjmë më të mirën për qytetarët tanë dhe zhvillimin e komunës së Malishevës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Covid

Nuk ka vdekur asnjë i infektuar me virusin korona, janë paraqitur 16 raste të reja, janë shëruar 35 të infektuar

Ministria e Shëndetësisë, duke u mbështetur në të dhënat zyrtare të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë …