vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Zgjedhjet vendore 2017 / Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli: Klina do ta vazhdojë historinë e suksesit me PDK-në
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli: Klina do ta vazhdojë historinë e suksesit me PDK-në

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli: Klina do ta vazhdojë historinë e suksesit me PDK-në

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se klinasit më 22 tetor e kanë zgjedhur kryetarin e tyre dhe do ta vazhdojnë modelin e qeverisjes së mirë me Sokol Bashotën, sepse vendimi për ta mbështetur atë është vendim për ta fuqizuar Klinën, për ta zhvilluar dhe për ta bërë të sigurt ecjen përpara të saj.

“Sokoli veçohet për forcën e tij të unitetit e bashkëpunimit dhe Klina do ta vazhdojë historinë e suksesit me Partinë Demokratike të Kosovës”, ka shkruar ai në facebook.

Kontrolloni gjithashtu

Kandidati i PDK-së për kryetar të Kaçanikut, Besim Ilazi, beson se fitorja e tij në balotazh do të jetë bindëse

Kandidati i PDK-së për kryetar të Kaçanikut, Besim Ilazi, beson se fitorja e tij në balotazh do të jetë bindëse

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi, beson ...