MASH e anulon tenderin prej 1.3 milion euro për krijimin e sistemit të digjitalizimit për menaxhimin e arsimit.

MASHT: Është kryer pagesa për grupin e dytë të prindërve që kanë aplikuar për subvencionimin e librave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se është kryer pagesa për grupin e dytë të prindërve që kanë aplikuar për subvencionimin e librave për fëmijët e tyre. Kjo ministri njofton se deri më tani procesuar për pagesë pas verifikimit 130 mijë aplikuesve dhe në fillim të javës së ardhshme do të procedohet pjesa tjetër. “Kjo procedurë po vazhdon dhe të gjithë aplikantëve do të ju transferohen mjetet. Jemi në koordinim edhe me institucionet relevante që transferimi të bëhet në intervale sa më të shpejta kohore” thuhet në njoftimin e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …