Agim Ali Selmanaj (26.10.1978 - 1.5.1999)

Me 1 maj 2024, përkujtohet Heroi i Kombit Agim Selmanaj

Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së Dega Deçan, ka leshuar një njoftim publik, ku kanë shkruar: Të nderuara familje te dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës së UÇK-së , të nderuar qytetarë! Ju njoftojmë se diten e mërkur date, 1 Maj 2024, me homazhe përkujtohet Heroi i Kombit Agim Selmanaj. Homazhet mbahen në ora 11:00 në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan. Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve dhe luftën e drejt të UÇK-së! Me respekt OVL-UÇK-Deçan.

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …