Me 7 maj 2024 në Varrezat e Dëshmorëve në lagjen Velania, bëhen homazhe në 26 vjetorit të rënies heroike të Heroit Bahri Fazliu

Këshilli Organizativ, ka bërë të ditur se,organizohen homazhe  për nder të 26 vjetorit të rënies heroike të Heroit të Kombit Bahri Fazliu . Me 7 maj 2024 (e martë) ora 12:00 në Varrezat e Dëshmorëve në lagjen Velania – Prishtinë Lavdi gjithë heronjve dhe dëshmorëve të kombit!

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …