leoni

Më 7 qershor 2021, promovimohet publikimi: Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e NATO-s në vitin 1999

Më 7 qershor 2021, promovimohet publikimi: Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e NATO-s në vitin 1999

Më 07 qershor 2021, ditë e hëne, t’ju ftojmë, të merrni pjesë, në promovimin e publikimit të Institutit për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen, me temë: Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e NATO-s në vitin 1999.

–         Vendi i promovimit të publikimit: amfiteatri i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, Prishtinë;

–         Data: 07 qershor 2021;

–         Koha: 12:00 deri 12:40.

Ky publikim i Institutit për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen është përgatitur në kuadër të filozofisë që nuk kemi nevojë të krijojmë një të vërtetë, por vetëm ta nxjerrim atë në dritë.

Kontrolloni gjithashtu

Brendi Amerikan RC Feston 20 Vjetorin në Kosovë me RC NO SUGAR: Shija e Shumëpritur!

RC No Sugar ka mbërritur në treg pas kërkesave të shumta nga konsumatorët tanë. Kjo …