Në 25 vjetorin e përjetësimit mbahen homazhe për dëshmorët: Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Me rastin e 25 vjetorit të rënies për Liri të Heroit të Kombit HYZRI TALLA me bashkluftëtarët AFRIM MALIQI dhe ILIR DURMISHI, me 2 Dhjetor, ditë e shtune në nderim të veprës së tyre, do të mbahen këto aktivitete:

-Në ora 11:00 bëhen homazhe tek vendi i rënies në Bregun e Diellit,

-Në ora 12:30 homazhe në varrezat e Dëshmorve në Penuhë tek varri i Hyzri Tallës dhe Afrim Maliqit, vazhdojmë për të nderuar tek varri i Ilir Durmishit në Shajkovc.

LAVDI!

Kontrolloni gjithashtu

Menderes Zeneli: Shoqëria ,,Lëvizja ‘’ në Zvicër në nderim të Halit Zeqirit!

Bashkë me familjarët , bashkëveprimtarët, bashkëluftëtarët e shumë të tjerë nderuam me një Akademi Përkujtimore …