Në Institutin Albanologjik mbahet tryeza “Drejtësia tranzicionale në Kosovë- Ligji për lustracionin

Mbahet tryeza “Drejtësia tranzicionale në Kosovë- Ligji për lustracionin

Shoqata e të Burgosurve Politik, Lidhja e Juristëve të Kosovës dhe Shoqëria “Lëvizja” mbajnë debat për temën “Drejtësia tranzicionale në Kosovë – Ligji për lustracionin”.  Tryeza me këtë temë të debatit do të mbahet nesër, më 11 mars, në Institutin Albanologjik duke filluar nga ora 11.00. Në debat do të marrin pjesë organizata të ndryshme, asociacione joqeveritare, specialist të fushës, deputetë dhe qeveritar.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …