MFSK

Në Ministrinë e Mbrojtjes, në orën 15:15, vjen në vizitë zyrtare Ministri i Mbrojtjes i Italisë, Guido Crosetto

Në Ministrinë e Mbrojtjes, më datë 22.11.2022, në ora 15:15, vjen në vizitë zyrtare Ministri i Mbrojtjes i Italisë, Guido Crosetto, me delegacionin e tij të lartë. Me këtë rast, ai do të pritet me ceremoni ushtarake nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe delegacioni i tij, ku më pas do të ketë takime tête-à-tête dhe në nivel të të dy delegacioneve. Në fund të takimit, të dy ministrat do të mbajnë konferencë për media.

Kontrolloni gjithashtu

Valdet Berisha: Kujtim për veteranin e Luftës së UÇK-së, Habib Morina, ( 1956 - 2018) në përvjetorin e parë të ndarjes nga jeta

Taulant Habib Morina: Organizohen homazhe për Luftëtarin e lirisë Habib Morina

Njoftim: Në nderim të jetës dhe veprës së Luftëtarit të lirisë Habib Morina, organizohen homazhe …