Në moshën 80 vjeçare ka ndërruar jetë Azemine Bushi, nëna e dëshmorit të kombit, Nuri Bushi

Në moshën 80 vjeçare ka ndërruar jetë Azemine Bushi, nëna e dëshmorit të kombit, Nuri Bushi

Në moshën 80 vjeçare ka ndërruar jetë Azemine Bushi, nëna që e lindi e rriti dhe ia fali atdheut dëshmorin e kombit Nuri Bushi. Ishte dhe mbeti një Nënë Qëndresë e pa thyeshme në stuhi dhe e papërkulshme ndaj pushtuesit. Ishte një nënë që me krenari barti epitetin e lavdishëm Nënë Dëshmori.

Kontrolloni gjithashtu

Drejtori i ri i Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s konfirmon mbështetjen për organizatat e sigurisë në Kosovë

Drejtori i ri i Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s konfirmon mbështetjen për organizatat e …