Fillimi / Lajmet / Nehat Osmani: Në Gjilan, ekziston një grup i dhunshëm i diferencimit, në krye me Ismajl Kurteshin, Luan Aliun, Arjeta Rexhepin…
Nehat Osmani: Grup i diferencimit në Gjilan ka në krye Ismajl Kurteshin, Luan Aliun, Arijeta Rexhepin, Arianit Sadikun

Nehat Osmani: Në Gjilan, ekziston një grup i dhunshëm i diferencimit, në krye me Ismajl Kurteshin, Luan Aliun, Arjeta Rexhepin…

Këshilltari aktual i Vetëvendosjes në Asamblenë Komunale të Gjilanit, Nehat Osmani,  pas një periudhe të gjatë të aktivitetit në Vetëvendosje, është lënë anash dhe nuk  është përfshirë në Listën prej 38 kandidatëve për Asamblenë e Gjilanit, për zgjedhjet vendore  e 17 tetorit. Ai përmes një postimi ka  rrëfyer për të gjitha problemet e parregullsitë e Vetëvendosjes, dega në Gjilan, duke hedhur akuza dhe duke bërë me dije se në këtë degë të Vetëvendosjes,  ekziston një grup i dhunshëm, një grup i diferencimit në krye me Ismajl Kurteshin, Luan Aliun,  Arjeta Rexhepin.

Kontrolloni gjithashtu

Joe Biden: Agjenda ime nuk është kundër Rusisë apo dikujt tjetër, por është për Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Presidenti amerikan Joe Biden paralajmëron Rusinë për Ukrainën

Kryetari amerikan, Xho Bajden,  u zotua se do ta bëjë shumë të vështirë për kryetarin ...