Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Njoftime / Nesër në Han të Elezit mbahet Akademi për dëshmorët Tefik Raka, Mejdi Dalloshi, Suad Brava, Gafurr Luma dhe Danush Kurtaj
Nesër në Han të Elezit mbahet Akademi përkujtimore për dëshmorët Tefik Raka, Mejdi Dalloshi, Suad Brava, Gafurr Luma dhe Danush Kurtaj

Nesër në Han të Elezit mbahet Akademi për dëshmorët Tefik Raka, Mejdi Dalloshi, Suad Brava, Gafurr Luma dhe Danush Kurtaj

Me rastin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorëve Tefik Raka, Mejdi Dalloshi, Suad Brava, Gafurr Luma dhe Danush Kurtaj nesër mbahet Akademi përkujtimore në Shtëpinë e Kulturës “Imri Curri” në Han të Elezit në orën 18:00. Paraprakisht në orën 16:00 bëhen homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve në Kaçanik si dhe në orën 17:00 bëhen homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve në Pusët e Nikës.

Kontrolloni gjithashtu

Më 18 shtator 2019 nderohet dëshmori i kombit, Skënder Gashi në 19-vjetorin e rëniës heroike të tij

Më 18 shtator 2019 nderohet dëshmori i kombit, Skënder Gashi në 19-vjetorin e rënies heroike

Në 21-vjetorin e rënies heroike të dëshmorit të kombit Skënder Gashi, më 18 shtator 2019 ...