Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Nisma Socialdemokrate e ka mirëpritur vendimin e PZAP-it për mospranimin e votave të ardhura nga Serbia
Fatmir Limaj

Nisma Socialdemokrate e ka mirëpritur vendimin e PZAP-it për mospranimin e votave të ardhura nga Serbia

Nisma Socialdemokrate e ka mirëpritur vendimin e PZAP-it ku urdhëron KQZ-në të largojë nga rezultati përfundimtar votat e ardhura nga Serbia, si dhe rinumërimin e 1472 vendvotimeve. Kryetari i Nismës, Fatmir Limaj në një konferencë të jashtëzakonshme për media tha se pa votat e ardhura nga Serbia, Nisma dhe partnerët janë parti parlamentare me 6 mandate. Ai pati fjalë të mira për anëtarët e PZAP-it, duke e konsideruar vendimin e tyre si të guximshëm dhe ligjor. KQZ ja  ka shpallë një rezultat jo të rregullt dhe ai nuk është rezultat përfundimtar. Vendimi që e ka marrë sot PZAP për anulimin e ashtuquajtura vota të parregullta të Serbisë dhe rinumërimin e 1447 vendvotimeve tregon që KQZ nuk ka shpallur asgjë, s’ka pasur rezultat të rregullt”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Zeka: Vonesat në disbursimin e mjeteve të premtuara nga ana e shtetit i lë kompanitë në gjendje të vështirë

Kryetari i Odës Ekonomike Amerikane të Kosovës (OEAK), Arian Zeka ka paralajmëruar se vonesat në ...