leoni

Nën patronatin e kryeministrit Haradinaj sot bëhet rivarrimi i heroit, Ilir Konushevci dhe dëshmorit, Hazir Malaj

Organizohet homazh përkujtimor në 26-vjetorin e rënies së dëshmorëve Ilir Konushevci dhe Hazir Malaj

Më 9 maj, në lagjen Velania në Prishtinë do të mbahet një homazh përkujtimor për të nderuar 26 vjetorin e rënies së Heroit të Kombit Ilir Konushevci dhe dëshmorit Dr. Hazir Malaj. Tubimi përkujtimor në Prishtinë do të zhvillohet nga ora 10:00 deri në orën 11:00, te varrezat e dëshmorëve në lagjen Velania. Me datën 10 maj, ditë e premte, është planifikuar manifestimi “Marshimi i Rregullt Shetgu i Lirisë Mërgimi”, që do të nisë nga Bajram Curri në orën 10:00 dhe do të vazhdojë drejt Padeshit, Ujezës, deri në Junik. Të gjithë të interesuarit janë ftuar të marrin pjesë në këtë ngjarje për të shprehur solidaritetin dhe respektin ndaj dëshmorëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …