KEK
Fillimi / Njoftime / Për nder të 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet, “Muzeu Lëvizës” fillon rrugëtimin ndër trojet shqiptare
Për nder të 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet, “Muzeu Lëvizës” fillon rrugëtimin ndër trojet shqiptare

Për nder të 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet, “Muzeu Lëvizës” fillon rrugëtimin ndër trojet shqiptare

Bashkë me Muzeun, në Prishtinë e mirëpresim edhe nënkryetaren e Bashkisë së Tiranës, Anuela Ristani dhe drejtoreshën ekzekutive të Unioni i Bashkive Shqiptare të Rajonit, Andriola Kambo. Shihemi në orën 10:00 te sheshi “Ibrahim Rugova!

Bashkangjitur është agjenda e ditës:

10:00 – Pritja e delegacionit nga Tirana

(Nënkryetari Z. Muhedin Nushi, Drejtoresha e Kulturës Znj. Blerta Basholli, Shefi i Kabinetit Z. Baton Dushi, Këshilltar për Kulturë Adrian Berisha dhe Merita Maliqi Shefe e sektorit për bashkëpunim ndërkombetarë, Shefe e sektorit te Kultures Znj. Lindita Hajdari, Znj. Mimioza Sylejmani Keshilltare e Kuvendit Komunal të Prishtines)

10:00 – 10:10 – Hapja e Muzeut

Moderatore Megi Tafili

10:10 – 10:20 – Fjala përshëndetëse Znj. Andriola Kambo

Drejtoresha Ekzekutive e UBSHR

10:20 – 10:30 – Fjala përshëndetëse Z. Muhedin Nushi

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës

10:30 – 10:40 – Fjala përshëndetëse Znj. Anuela Ristani

Nënkryetare e Bashkisë Tiranë

10: 40 – 11:30 – Vazhdon aktiviteti me performancë artistik

Bendi frymor i Filharmonisë së Kosovës  “Prishtina Brass”

11:30 – 12:30 – Vizitë Muzeut të Kosovës

(Blerta Basholli, Lindita Hajdari, Merita Maliqi)

14:00 – 14:45 – Vizitë në Kopshtin me Bazë në Komunitet “Cicërimat”

(Dielleza Begolli, Merita Maliqi, Mimoza Sylejmani)

15:00 – 16:00 – Vizitë Parku Germia

(Drejtoresha e Parqeve znj. Fatime Hajdari, Baton Dushi, Merita Maliqi, Mimoza Sylejmani, drejtoresha e Kopshtit “Cicerimat”)

20:00 – Mbyllja e aktivitetit

Kontrolloni gjithashtu

Remzi Hoxha

Me rastin e 25 vjetorit të rrëmbimit dhe vrasjes së Remzi Hoxhës, mbahet Konferencë për Media, në Swiss Diamond Prishtina

Me rastin e 25 vjetorit të rrëmbimit dhe vrasjes së  Remzi Hoxhës, mbahet Konferencë për ...