tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Njoftime / Profesorët: Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra te Kosovës
Profesorët: Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra te Kosovës

Profesorët: Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra te Kosovës

Pianistet dhe profesorët: Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra te Kosovës. Turnin koncertal do të fillojnë në qytetin e Prizrenit në ambientet e Kino “Lumbardhi” me 4 Shtator 2019 ne ora 20.00. Koncertet e rradhës do të vazhdojnë në Pejë dhe Prishtinë në ditët në vijim.

E informojmë gjithë publikun e interesuar që programi nga kompozitoret Mozart, Brahms, Ravel, Kusuma është shumë atraktiv, dhe ka qëllim ti prekë të gjitha epokat kompozicionale dhe të jetë njëkohësisht atraktiv.

Hyrja në koncerte është falas duke ju falënderuar mbështetjes institucionale të Ministrisë së kulturës rinisë dhe sportit dhe Komunës së Prishtinës .

Profesorët: Faton Hasani dhe Agron Shujaku, do të fillojnë turne të koncerteve për piano duo në disa qendra te Kosovës

Kontrolloni gjithashtu

Është ndarë nga jeta sociologu Kadri Isuf Dellova

Me rastin e ndarjes nga jeta të mikut, shokut, sociologut, humanistit, bashkëveprimtarit, anëtarit të Këshillit ...