Nesër, më 4 janar 2024, në ambientet e Radios-Kosova e Lirë, në Prishtinë shënohet 25-vjetori i fillimit të transmetimit të programit

Radio-Kosova e Lirë me një serë aktivitetesh shënon 25-vjetorin e kryerjes së misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, shënon 25-vjetorin e kryerjes së misionit informativ,  historik, gjatë luftës së UÇK-së, dhe aktivitetin e shumanshëm të deritanishëm për 25 vjet

Ceremonia e shënimit do të mbahet në ambientet e Shtëpisë-Muze në fshatin Berishë, më 21 qershor 2024, duke  filluar në orën 12:00.

Janë ftuar për të marrë pjesë gazetarë, reporterë  e bashkëpunëtorë të Radios gjatë dhe pas luftës,  luftëtarë të lirisë, veprimtarë, veteranë e zyrtarë komunash.

Ju mirëpresim me dashamirësi!

Kontrolloni gjithashtu

Plakja e popullsisë në Kosovë, tregon se mosha mesatare është rritur për pesë vite, krahasuar me 2011

Të dhënat preliminare të Regjistrimit të Popullsisë të vitit 2024, të publikuara nga Agjencia e …