Ramush Ahmetaj: Rënia e këtyre trimave në fushën e nderit, tregon se sa e shtrenjët është liria

Në kujtim dhe nderim të dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, që ranë për të mos vdekur kurrë në prag të ditës së lirisë së Kosovës: Muharrem Kelmendi, Islam Berisha-Lami, Fetah Selca, Adrin Kelmendi dhe Arsim Rama. Historia e këtyre dëshmorëve ndërlidhet me shumë luftëra e beteja të përgjakshme që u zhvilluan me forcat serbe në prag të agut të lirisë në Zonën Operative të Dukagjinit. Rënia e këtyre trimave në fushën e nderit, tregon se sa e shtrenjët është liria që e gëzojmë sot, të cilën nuk na fali askush, por e paguam me gjakun e qindra dëshmorëve, me sakrificat e qindra invalidëve e trimërinë e pakufi të mijëra veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Këto vlera kaq sublime nuk do ta lejojmë që ti nepërkambë e keqpërdorë asakush. Këto janë vlera të shejta që do të nderohen deri sa të ka shqiptar në këtë dhe.
Lavdi!

Kontrolloni gjithashtu

Në Klinë në datat 6, 7 e 8 qershor, mbahet edicioni i 21-të,i festivalit tradicional folklorik “I këndojmë Lirisë 2023”

Në Klinë në datat 6, 7 e 8 qershor, mbahet edicioni i 21-të, i festivalit …