Fillimi / Njoftime / Sindikalistët shëndetsorë nesër protestë para Ministrisë së Shëndetësisë dhe Qeverisë së Kosovës
Sindikalistët shëndetsorë nesër protestë para Ministrisë së Shëndetësisë dhe Qeverisë së Kosovës

Sindikalistët shëndetsorë nesër protestë para Ministrisë së Shëndetësisë dhe Qeverisë së Kosovës

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka vendosur që nesër të mbajë protestë para Ministrisë së Shëndetësisë, Qeverisë, Kuvendit dhe Presidencës. Sipas njoftimit, duke u bazuar në vendimin e kryesisë se FSSHK-së të datës 14.09.2021, pas diskutimit të të gjitha mundësive për reagim sindikal në përputhje edhe me situatën e krijuar me Pandeminë COVID-19, ka vendosur unanimisht të njofton publikun e gjerë, si dhe institucionet relevante të qeverisjes vendore (presidenten, kryeministrin, kryeparlamentarin, ministrin e Shëndetësisë dhe mediat) se më datë 17 shtator, (e premte) do mbahet protestë.

Kontrolloni gjithashtu

RKL: Njoftim

Në Radion Kosova e Lirë, në rubrikën e Fejtonit duke filluar nga 15 tetori 2021 ...