KEK
Fillimi / Njoftime / UNIKOMB, në 22 vjetorin e themelimit të Radios Kosova e Lirë” nderon me Mirënjohje, Nusret Pllanën dhe Ahmet Qeriqin
UNIKOMB, në 22 vjetorin e themelimit të Radios Kosova e Lirë” nderon me Mirënjohje, Nusret Pllanën dhe Ahmet Qeriqin

UNIKOMB, në 22 vjetorin e themelimit të Radios Kosova e Lirë” nderon me Mirënjohje, Nusret Pllanën dhe Ahmet Qeriqin

UNIKOMB, në shenjë të 22 vjetorit të themelimit të  “Radio Kosova e Lirë”, nderon me “Mirënjohje”,  Nusret Pllanën  dhe Ahmet Qeriqi, për kontributin e dhënë në çështjen Kombëtare. Përmes valëve të “Radio Kosova e Lirë”, ata dhe stafi i tyre kontribuan të pa lëkundur, duke qëndruar heroikisht mes breshërisë se plumbave, dhe granatimeve të okupatorit fashist, serb. Fuqia e zërit tuaj u ngrit në piedestal si mesazh kushtrimi për Lirinë, duke raportuar e dhënë kurajo gjithë popullatës, kryesisht civilëve të pa mbrojtur, familjeve të dëshmorëve e gjithë atyre të plagosurve. Se Liria është në duart e çlirimtarë, dhe dielli i lirisë po shndrit  shtigjet e Lirisë të popullit të Kosovës.

 

Me shumë respekt për juve:

Ajet Shala

Giubiasco.CH

07.01.2021

Kontrolloni gjithashtu

Përmes pingpongut, Priping ndihmon Kroacinë

Përmes pingpongut, Priping ndihmon Kroacinë

Më 16 Janar Klubi i Pingpongut Priping në bashkëpunim me Rotary Club Prishtina  Newborn (RCPNB) ...