Brickos

Zahrie Podrimçaku-Subashi: Unë sot nuk festoj, por protestoj për shkeljet e të drejtave të mia

Zahrie Podrimçaku-Subashi: Unë sot nuk festoj, por protestoj për shkeljet e të drejtave të mia

Sot është 8 Marsi,  Dita Ndërkombëtare pë të Drejtat e Femrave,  ku Grat Fituan të Drejtat e tyre  në punë. Unë sot nuk festoj po protestoi për shkeljet e të drejtave të mia që më bëhen në vendin tim të punës në Komunën e Drenasit. Kundër Diskriminimit të drejtë për drejtë që më bëhet në vendin tim të punës. Tash bëhen  dy vite që kryetari i komunës.  Ramiz Lladrovci më ka larguar dhunshëm nga vendi im i punës dhe më ka transferuar pa dëshirën time që të punoj në një punë  tjetër, duke shkelur Ligjin për zyrtar publik nr.06/L-114 ,dhe Ligjin për sherbys Civil. Kundër pengimit dhe mos lejimit të pjesëmarrjes në takime të nivelit qendror kur jam e ftuar me ftesë zyrtare. Kundër vlerësimit ilegal të punës një vjeçare pa më njoftuar për notën e vlerësimit sipas rregullores për vlerësim nga drejtoresha.  Kimete Qorri. Me e dy këmbë  e shkel rregulloren për Vlerësim të punojsëve.Nr.21/2020.”

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: Sot Kosova shënon një ndër ditët më të rëndësishme të shtetësisë së saj, Betejën e Koshares dhe ditën e miratimit të Kushtetutës

Sot Kosova shënon një ndër ditët më të rëndësishme të shtetësisë së saj, Betejën e …