Agron O. Pacolli: Nuk te përkulen dot as burgjet,as plagët e as plumbat që ta qëndisën trupin dhe sërish mbete i pathyeshëm

Sot,me 20 prill,u bënë 25 vite nga rënia e babait, Osman Pacolli.
Kur Atdheu kishte halle të mëdha Ti, ishe ai i pathyeshmi në rrugën e lirisë.
Nuk te përkulen dot as burgjet,as plagët e as plumbat që ta qëndisën trupin dhe prapë,
mbete i pathyeshëm.
E, kur Atdheut i ishte zënë fryma e çlirimin e tij e kishe ideal te mishëruar ,Ti prapë rezistove për t’u përjetësuar në tokën dhe qiellin e tij.
Lavdi Dëshmorëve të Kombit.
Mund të jetë një imazh i 1 person

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …