Behxhet Pacolli: Militantët e partisë së Albin Kurtit e kanë kërcënuar me jetë dhe kam pasur frikë nga institucionet

Behxhet Pacolli konfirmon se Ujmani është pronë jona dhe i takon Kosovës

Zëvendës kryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behxhet Pacolli ka theksuar se Ujmani është pronë që i takon Kosovës, është pasuri e Kosovës, që nuk do të negociohet. Ujmani është pronë që i takon Kosovës, është pasuri e Kosovës, ashtu siç nuk do të ketë tërheqje nga asnjë metër e territorit të Kosovës, ashtu do të ndodhë edhe me Ujmanin, është çështje e panegociueshme”, ka shkruar Pacolli në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …