MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet (faqe 460)

Institucionet

Në Deçan vazhdon projekti i instalimit te rrjetit elektrik nën tokë

Vazhdon projekti i instalimit te rrjetit elektrik nën tokë në pjesën e qytetit nga qendra e Deçanit deri te Kryqi i Carrabregut! Ky projekt është pjesë e Marrëveshjes në mes të KEDS-it dhe Komunës së Deçanit që u arrit në një takim në zyrën e kryetarit Selmanaj me drejtorin e përgjithshëm ...

Më shumë...

Asfaltohen rrugët në lagjen Kadriu të Likocit

Komuna e Skenderajt ka filluar asfaltimin e rrugëve të lagjeve të fshatit Likoc. Më këtë rast është asfaltuara rruga e lagjes Kadriu në këtë fshat. Në Likoc në proces të ndërtimit janë edhe rrugët e lagjeve tjera të fshatit. Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Fadili Nura ka qëndruar në Likoc ...

Më shumë...

Filloi realizimi i vizitave sistematike shëndetësore në shkollat e Malishevës

Nga dita e hënë,  kanë filluar vizitat sistematike shëndetësore për nxënësit e shkollave të komunës së Malishevës. Kështu është bërë e ditur në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve, të qeverisë komunale në Malishevë, të drejtuar nga kryetari Ragip Begaj, e ku drejtorët e drejtorive komunale, kanë raportuar për ...

Më shumë...

Ne Reshtan me kubëza betoni shtrohen dy rrugë

Kanë filluar punimet në rregullimin e dy rrugëve në fshatin Reshtan të komunës së Suharekës: rruga “Eqrem Qabej” dhe rruga “Arrat”. Këto rrugë po shtrohen me kubëza betoni dhe do të përmirësojnë dukshëm lëvizjen e lirë të banorëve të kësaj ane, të cilët nuk do të  kenë më probleme sa ...

Më shumë...

Në Skenderaj shënohet 3 Dhjetori Dita e Personave me Aftësi të Kufizuara

Organizuar nga Handikos në Skenderaj është shënuar Ditën e Personave me Aftësi të Kufizuara. Në këtë aktivitet kanë marrë pjesë personat më aftësi të kufizuara dhe familjarët e tyre, udhëheqës të Komunës së Skenderajt si dhe deputetja Ganimete Musliu. Në hapje të aktivitetit Drejtori i Handikos në Skenderaj Mentor Mehmeti ...

Më shumë...

Investime të fuqishme edhe në fshatin Klladërnicë të Skenderajt

Komuna e Skenderajt po investon fuqishëm në projekte të infrastrukturës në gjithë territorin e komunës. Pjesë e këtyre investimeve janë edhe projektet e rrugëve të lagjeve të fshatit Klladërnicë. Këto projekte po monitorohen në vazhdimësi nga mbikëqyrës profesionalë, por edhe nga Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura, më qëllim ...

Më shumë...

Çmimi “Tafil Kelmendi” këtë vit ju nda prof. dr. Zymer Nezirit

Me rastin e 68-vjetorit të lindjes së Prof.dr. Tafil Kelmendit, organizuar nga Shoqata për Kulturë, Rini dhe Sport, mbështetur nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport dhe Drejtoria për Arsim dhe Edukim, është organizuar ceremonia e ndarjes së Çmimit Dr. Tafil Kelmendi. Në ceremoninë e ndarjes së çmimit mori pjesë ...

Më shumë...

Kryetari Selmanaj ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me CDF-në

Në një takim të përbashkët mes kryetarit të komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj, drejtori të Zhvillimit Ekonomik z.Betim Mataj, z.Mirsad Nimanaj nga Drejtoria për Zhvillim Ekonomik, kanë pritur në takim të përbashkët drejtoreshën e CDF-së zonj.Nermin Mahmuti. CDF dhe komuna e Deçanit, kanë raporte të mira dhe kanë realizuar një ...

Më shumë...

Komuna e Suharekës e interesuar për projektin “Menaxhimi i Tokës”

Përfaqësues të GIZ-it dhe të MMPH  (Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor) kanë qëndruar në Komunën e Suharekës ku janë takuar me nënkryetarin e Komunës z.Rexhep Kuçi dhe me  drejtorin e drejtorisë komunale për Urbanizëm, Planifikim dhe Mjedis, z. Kushtrim Kicaj. Gjatë këtij takimi ata kanë biseduar rreth një  projekti ...

Më shumë...

Kuvendi i Komunësnë Shtime mbajti mbledhjen rregullt të dhjetën me radhë

Nën drejtimin e kryesuesit të Kuvendit Komunal të Shtimes Rrahman Jakupi, është mbajtur mbledhja e dhjetë, e rregullt e Kuvendit, në të cilën mori pjesë edhe nënkryetari i komunës së Shtimes Fatmir Rashiti. Mbledhjen e kanë përcjellur edhe përfaqësuesit e KFOR-it turk, të OSBE-së si dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile  ...

Më shumë...

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi”në Malishevë shënoi ditën e shkollës

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, në ditëlindjen e dëshmorit, emrin e të cilit e mban kjo vatër e arsimit profesional, ka shënuar ditën e saj. Në këtë ditë të shënuar, ku krahas nxënësve e mësimdhënësve, morën pjesë edhe familjarë të dëshmorit,  nënkryetari i Komunës së Malishevës, Rexhep Mazreku ...

Më shumë...

Vazhdojnë investimet në bujqësi në komunën e Malishevës

Projekti për ndërtimin e stallave në territorin e komunës së Malishevës, ka hyrë në fazën finale, pasi dhjetë stallat e parapara, janë ndërtuar, ndërsa edhe furnizimi me lopë qumështore është drejt finalizimit. Disa nga fermerët përfitues, i ka vizituar drejtori i Drejtorisë për Bujqësi në Malishevë, Murat Hoxha, i cili ...

Më shumë...

Është nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi mes komunës së Deçanit dhe OJQ Developing Together (DT)

Kryetari i komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj, bashkë më Drejtorin e Shëndetësisë  dhe Mirëqenies Sociale z.Ibrahim Selmonaj kanë pritur në takim Drejtorin e OJQ Developing Together (DT) z.Driton Tafallari, më bashkëpunëtorë. Kohë më parë të dy palët kanë mbajtur edhe disa takime të përbashkëta lidhur më projektin që ofron OJQ ...

Më shumë...

Kryetari Asllanaj ka takuar rreth 20 qytetarë në zyrën e tij

Prej orës 14 ka qenë e hapur dera e kryetarit të Komunës së Suharekës z.Sali Asllanaj, për qytetarë të Komunës së Suharekës, të cilët kanë shpreh interesim ta takojnë kryetarin. Fillimisht ai ka takuar banorë të disa lagjeve, për të vazhduar më pas edhe me qytetarë tjerë të cilët para ...

Më shumë...

Komuna e Klinës organizon debat me publikun

Komuna e Klinës njofton të gjitha institucionet komunale, qytetarët, OJQ-të, organizatat e biznesit, kryetarët e fshatrave, të bashkësive lokale, mediat dhe të interesuarit e tjerë, se dqbati me publikun do të mbahet me 15 dhjetor në sallën e kuvendit të komunës së Klinës duke filluar në ora 10:00 me këtë ...

Më shumë...

U mbajt takimi i radhës i sigurisë lokale në Suhareke

Në takimin e rregullt javor të koordinimit lokal të sigurisë të cilin e ka kryesuar Rexhep Kuçi, nënkryetar i Komunës së Suharekës, në mes tjerash u fol për punët dhe aktivitetet që janë zhvilluar në Komunë gjatë dy jave që kaluan. Këtu u fol për vizitën e zv. kryeministrit të ...

Më shumë...