Me 25 nëntor 2022 në orën 12 00, bëhet zbulimi i shtatores së Heroit të Kosovës, Hysen Zogjani

Nën patronatin e Komunës së Fushë Kosovës dhe Organizatave të dala nga lufta e UÇK-së, dega në Fushë Kosovë, ftoheni të merrni pjesë në zbulimin e shtatores së Heroit të Kosovës, Hysen Zogjani. Zbulimi i shtatores do të bëhet me datë 25 nëntor ditë e premte, duke filluar në orën 12:00-të. Vendi: Stacioni i Trenit në Fushë Kosovë. Ky projekt u financua nga Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Bisedë në studion e TV-Diellit me poetin, Bajram Bekteshi, luftëtar i lirisë ish-epror në UÇK-TMK-FSK

Sot përurohet përmbledhja poetike, “Bulbëri mendimesh” e autorit, Bajram Bekteshi

Në kuadër të festave të Nëntorit, sot  në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Ukshin …