“Trimëresha” Mimoza Kusari: Më mirë t’ ua paguajmë rrymën serbëve në Veri, sesa të na i vrasin policët (!)

Mimoza Kusari: I kam pyetur përfaqësuesit të Listës Serbe të se a do të dalin edhe ata në protestën e ardhshme të veteranëve të UÇK-së

Zonja Mimoza Kusari, në një konferencë për medie, pas aprovimit të projektligjit, ku përjashtohet rritja e pagave për veteranët  kishte pyetur përfaqësuesin e Listës Serbe se “nëse do të ketë protesta për Projektligjin, a do të jeni edhe ju pjesë e protestave”, duke aluduar kështu në protestën që kishin thirrur shoqatat e dala nga lufta. Fyerja që kjo krijesë shëtitëse politike u ka drejtuar veteranëve ka për qëllim zemërimin e tyre dhe mundësisht eskalimin e situatës, duke qenë se Qeveria ndodhet para kolapsit dhe sfidave me të cilat kurrsesi nuk po mund të përballet.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …