KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta Selim Musa ish-kryetar i Organizatës së Dëshmorëve të rrethit Bajram Curr
Ndahet nga jeta Selim Musa ish-kryetar i Organizatës së Dëshmorëve të rrethit Bajram Curr

Ndahet nga jeta Selim Musa ish-kryetar i Organizatës së Dëshmorëve të rrethit Bajram Curr

Është ndarë nga jeta Selim Musa ish-kryetar i Organizatës së Dëshmorëve të rrethit Bajram Curr, i cili dha një kontribut të madh në koordinimin dhe bashkëpunimin në mes të dy organizatave të luftës, asaj nacionale çlirimtare dhe Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Lajmin e ka bërë të ditur përmes një postimi Ali Geci nga Deçani.

Kontrolloni gjithashtu

Kanë ndërruar jetë veteranët e UÇK-së, Bahri Imeri dhe Skender Hasani nga Kllodernica e Skenderajt

Kanë ndërruar jetë veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Bahri Imeri dhe Skender Hasani nga ...