Fillimi / Njoftime / Nxënësja nga Ferizaji, Rineta Çerkini, po shkëlqen me dituri në arenën ndërkombëtare!
Nxënësja nga Ferizaji, Rineta Çerkini, po shkëlqen me dituri në arenën ndërkombëtare!

Nxënësja nga Ferizaji, Rineta Çerkini, po shkëlqen me dituri në arenën ndërkombëtare!

Rineta Qerkini, nxënësja nga Ferizaji është njëra nga fitueset e garës ndërkombëtare të diturisë të zhvilluar online në Vilnius të Lituanisë. Rineta, kohë më parë ishte edhe pjesëmarrëse dhe njëra ndër fitueset e medaljes në Genius Olympiad, garë kjo që mbahet në New York të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Pas këtij suksesi, nxënësja shembullore është shpërblyer me pagesën e studimeve nga Rochester Institute of Technology në SHBA në vlerë prej 88.000 dollarëve. Rineta aktualisht është në përfundim të shkollimit të mesëm në Shkollën “Mehmet Akif”, në Lipjan.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...