KEK
Fillimi / Njoftime / Për shkak të gjendjes së​ vështirësuar pandemike shtyhet për një kohë të pacaktuar, Edicioni i 18-të i Javës së Bibliotekës në Kosovë
Për shkak të gjendjes së​ vështirësuar pandemike shtyhet për një kohë të pacaktuar, Edicioni i 18-të i Javës së Bibliotekës në Kosovë

Për shkak të gjendjes së​ vështirësuar pandemike shtyhet për një kohë të pacaktuar, Edicioni i 18-të i Javës së Bibliotekës në Kosovë

Edicioni i 18-të i Javës së Bibliotekës në Kosovë shtyhet për një kohë të pacaktuar, për shkak të gjendjes së​ vështirësuar masave shtesë kundër pandemisë me COVID-19 në vendin tonë, ka bërë të ditur përmes një njoftimi Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”. Biblioteka ka bërë të ditur se në bashkëveprim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Shoqatën e Bibliotekarëve të Kosovës, Bibliotekat publike të Kosovës, si dhe me të gjithë partnerët tanë, ne do të bëjmë gjithçka që mundemi që, pas këtij vendimi të shtyrjes, të bëjmë përgatitjet e duhura për të realizuar veprimtarinë e Javës së Bibliotekës, në rrethana më të favorshme epidemiologjike. Biblioteka ka vënë në pah se do të jepet njoftimi me kohë për datën e mbajtjes së Edicionit të 18-të të Javës së Bibliotekës në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) si çdo vit, edhe këtë vit ka ...