KEK
Fillimi / Institucionet (faqe 492)

Institucionet

Kryetari i Komunës së Deçanit vizitoj Kryetarin e Komunës së Junikut

Për të uruar mandatin e tretë të Kryetarit të Junikut Agron Kuçi,  në komunën e Junikut ishte Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtor. Kryetari i Komunës së Junikut Agron Kuçi, falënderoj Kryetarin Ramosaj me bashkëpunëtor duke shprehur angazhim dhe gatishmëri për bashkëpunim të mëtutjeshëm në mes të ...

Më shumë...

Kryetari Kuçi priti në takim Zëvendës Ministrin e Shëndetësisë

Kryetari komunës së Junikut  Agron Kuçi priti në takim Zëvendës Ministrin nga Ministria e Shëndetësisë Muharrem Kuçi, në këtë takim u bisedua rreth thellimit të bashkëpunimit në mes të Komunës së Junikut dhe Ministrisë së Shëndetësisë. Kryetari Kuçi e informoj zëvendës ministrin rreth funksionimit të sistemit të shëndetësisë në komunën ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim kol.Ettor Galiardi

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i shoqëruar nga nënkryetari Sami Cacaj dhe Drejtori  për Mbrojtjeje Shpëtim dhe Shërbime Publike Izet Zenuni, kanë pritur në takim Komandantin e Brigadës shumëkombëshe perëndim (MNGG-W COM) kolonel Ettor Galiardi. Ndonëse ishte takim njoftues mbase Kol.Galiardi, sapo ka marrë detyrën dhe do të ...

Më shumë...

QKMF në Skenderaj ka pranuar aparaturë EKG 12 kanalesh në kuadër të Projektit AQH

Në kuadër të Projektit AQH ( Kujdes të Qasshëm e Cilësor ), Drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë për Mirëqenie Sociale në Skenderaj Osman Veliu, ka pranuar një aparaturë për QKMF-në në Skenderaj – një EKG 12 kanalesh me gjithë pjesët e nevojshme rezervë si dhe pajisje për laborator për ekzaminimin ...

Më shumë...

DBZHRP në Klinë fton fermerët që të aplikojnë për subvencione të Qumështit

Drejtoria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Pylltarisë në komunën e Klinës, njofton të gjithë fermerët- blegtorë, të Komunës së Klinës, që të aplikojnë për subvencione të qumështit ( TM-4), afati për aplikim ka filluar nga data 15.01.2018 dhe zgjat deri më 15.02.2018. Aplikimi bëhet në Drejtorinë e Bujqësisë, Zhvillimit Rural ...

Më shumë...

Ministri Reçica mori pjesë në takimin për IPA-në

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, mori pjesë në takimin e nivelit politik të Instrumenteve të Para Anëtarësimit (IPA) për vitet programuese 2018- 2019. Në këtë takim u prezantuan projektet nga ministritë e ndryshme, të cilat do të jenë përfituese në vitin 2018 dhe 2019. Në kuadër të ...

Më shumë...

KKSB në Komunën e Rahovecit mbajti mbledhjen e pare për vitin 2018

Nën udhëheqjen e Kryetarit të Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, është mbajtur mbledhjen e parë të rregullt e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi në Komunën e Rahovecit. Të pranishëm në mbledhje ishin edhe përfaqësues të OSBE, LMT, UNMIK zyra në Pejë dhe ShL Kosova. Në fjalën e tij Kryetari ...

Më shumë...

Kryetari Jashari priti në një takim informues Përfaqësuesin e kompanisë Finlandeze “HANLOG”

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari, së bashku me bashkëpunëtorë pritën në takim përfaqësuesin e kompanisë Finlandeze “HANLOG”. Takimi ishte i sesionit informues, si dhe shqyrtimit të mundësisë për investime në të ardhmen. Kryetari JASHARI, i shprehi bashkëpunimin e plotë për të ardhmen, si dhe e njoftoi për mundësitë ...

Më shumë...

Kryetari Begaj priti në takim zv.ministrin e MZHR-së Musa Cena

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur në një takim pune, zëvendësministrin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, Musa Cena, me të cilin kanë biseduar për bashkëpunimin mes ministrisë dhe komunës, si dhe për projektet që planifikon ti realizoj kjo ministri, e që kanë të bëjnë me zhvillimin e ...

Më shumë...

Kryetari Aliu takohet me zyrtarët e TIKA-s

Gjatë ditës së premte, kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka zhvilluar një takim me zyrtarët e TIKA-s me ç’rast u diskutua për projektet dhe aktivitetet të cilat mund të zhvillohen në vitin 2018. Me këtë rast, kryetari Aliu ka falënderuar popullin turk për mbështeten e dhënë për Kosovën ...

Më shumë...

MINISTRI PAL LEKAJ U TAKUA ME DELEGACIONIN E BERZH-IT

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj me bashkëpunëtorë, ka pritur në një takim pune delegacionin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), të kryesuar nga Donald Mishaxhiu dhe Julia Mackin. Ministri Lekaj, ka falënderuar delegacionin duke i siguruar ata se Ministria e Infrastrukturës dhe ai personalisht, nuk do të lejojnë ...

Më shumë...

Priten në takim përfaqësuesit e ShPG “Hareja” dhe prindërit e fëmijëve me nevoja të veçanta nga Kryetari Latifi

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka pritur në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Pavarur të Gruas “Hareja” dhe prindërit e fëmijëve me nevoja të veçanta, me të cilët ka biseduar për aktivitetet që bëhen në kuadër të shoqatës dhe mundësisë së mbështetjes nga ana e Komunës. Përfaqësuesit e ...

Më shumë...

Komuna e Malishevës edhe këtë vit do të përkrahë kultivuesit e bimëve mjekuese dhe aromatike

Komuna e Malishevës, edhe këtë vit, do ti përkrahë kultivuesit e bimëve mjekuese dhe aromatike. Kjo u bë e ditur gjatë takimit të Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe përfaqësuesit të USAID-it, Mark Wood, si dhe përfaqësuesit të “Agroshqiponja”, Shefqet Karsniqi. Përmes kësaj synohet rritja e kapaciteteve të ...

Më shumë...

Drejtori Doda viziton shkollat me rastin e fillimit të gjysmëvjetorit të dytë – uron nxënësit dhe mësimdhënësit

Drejtori për Arsim dhe Kulturë në Komunën e Kaçanikut Zahir Doda, të hënën ka vizituar disa shkolla, me rastin e fillimit të gjysmëvjetorit të dytë të vitit shkollor 2017-2018. Me këtë rast drejtori Doda uroi nxënësit dhe mësimdhënësit, duke u dëshiruar fillim të mbarë e të suksesshëm. Drejtori po ashtu ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim zëvendësministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj ka pritur në takim zëvendësministrin Shukri Maxhuni nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në Republikën e Kosovës. Gjatë këtij takimi është diskutuar lidhur më mundësit e subvencionimit të fermerëve në komunën e Deçanit në sektorët të ndryshme si: blegtori (gjedhe, dele, dhi), ...

Më shumë...

Nderohen të rënët e Masakrës së Reçakut në 19 vjetorin e rënies

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi më bashkëpunëtorë, bëri homazhe në Kompleksin Përkujtimor në Reçak. “ Në 19 vjetorin e rënies, sot kthehemi në histori për të kujtuar gjakun e civilëve të pafajshëm, të cilët u vranë në mënyrën më çnjerëzore nga forcat paramilitare serbe. Masakra e Reçakut ishte ...

Më shumë...