MIT KS
Fillimi / Institucionet (faqe 539)

Institucionet

KK i Suharekës ka mbajtur mbledhjen e dytë të radhës për këtë vit

Në mbledhjen e dytë të radhës për këtë vit që u mbajt të martën, Kuvendi komunal i Suharekës, ka shqyrtuar dhe ka debatuar për këto pika të rendit të ditës: – Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar; – Shqyrtimi i projekt-vendimit për miratimin e raportit për vitin 2016, të ...

Më shumë...

Studentët e Universitetit ,,Haxhi Zeka’’ në Pejë  vizituan komunën e Deçanit

Kryetari i Komunës së Deçanit Rasim Selmanaj, kryesuesi i Asamblesë Komunale Jashar Dobraj dhe Drejtori i Administratës Bashkim Ramosaj, kanë pritur në takim mbi 200 student të Universitetit ,,Haxhi Zeka’’. Ky takim u organizua në kuadër të shumë aktiviteteve të cilat po organizohen për mbështetjen dhe përkrahjen e Liderit të ...

Më shumë...

Sunderni dhe Malisheva vazhdojnë bashkëpunimin e mirë

Në kuadër të vizitë së tij në Gjermani, me ftesë të Unionit të Bizneseve shqiptaro-gjermane, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka vizituar qytetin e Sundernit, qytet në të cilin jetojnë një numër i madh i mërgimtarëve tanë, ndërsa  Komuna e Malishevës, ka një bashkëpunim të mirë dhe si ...

Më shumë...

Diplomon gjenerata e dytë e WOW, lansohet faza e tretë e projektit

Ka diplomuar gjenerata e dytë e pjesëmarrësve në projektin Women Online Work (Gratë në Punë Online), derisa është lansuar faza e tretë e tij, e cila do të realizohet nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik  në bashkëpunim me USAID dhe do të zhvillohet në komunën e Prishtinës dhe Gjilanit. Në ceremoninë ...

Më shumë...

Është organizuar debat më qytetar të Deçanit për projektin e rrugës ,,Luan Haradinaj’’ dhe ,,Dëshmoret e Kombit’’

Është organizuar debat me qytetar të qytetit të Deçanit lidhur më projektin për zgjerimin e rrugës ,,Luan Haradinaj’’ dhe Dëshmoret e Kombit’’. I pranishëm në këtë debat ishte edhe i pari i komunës  së Deçanit z.Rasim Selmanaj, drejtori i Urbanizmit dhe planifikimit Hapësinore  z.Ramë Melaj, më bashkëpunëtorë, një pjesë ë ...

Më shumë...

U mbajt mbledhja e KPF-së në Shtime

Komiteti për Politikë dhe Financa në komunën e Shtimes, në mbledhjen e mbajtur, më 27.2.2017, ka debatuar për këto pika të rendit të ditës: Shqyrtimi i Ekstrakt Procesverbalit nga mbledhja e KPF-së më: 31.01.2017, Raportimi vjetor financiar për vitin 2016, Propozim-Vendim për bartjen e të hyrave vetanake nga viti 2016, ...

Më shumë...

Begaj takoi humanistin gjerman Rudolf Broer

  Në kuadër të qëndrimit të tij në Gjermani, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, gjatë ditës së hënë, është takuar me humanistin dhe biznesmenin e njohur gjerman, Rudolf Broer, i cili kohë më parë kishte dhënë disa donacione me rëndësi për Komunën e Malishevës, ndërsa ka premtuar se ...

Më shumë...

Begaj në Dusseldorf prezantoi ofertën e Malishevës për investime

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me ftesë të Unionit të Bizneseve shqiptaro-gjermane, po qëndron në Dusseldorf të Gjermanisë, në një takim të organizuar nga ky union. Në takimet e zhvilluara gjatë fundjavës, kryetari Begaj, ka prezantuar ofertat dhe kushtet e Komunës së Malishevës. për investime. Këtë prezantim Begaj, ...

Më shumë...

Shënohet rasti i parë i thumbimit nga rriqrat në Malishevë

Gjatë kësaj fundjave, është shënuar rasti i parë i thumbimit nga rriqrat në territorin e Komunës së Malishevës, për këtë vit. Kështu ka raportuar drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi, Hajdin Berisha, në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve. “Gjatë fundjavës, është shënuar edhe rasti i parë i thumbimit nga ...

Më shumë...

Në Suharekë u hap ekspozita me fotografi “Adria Wealth & Myzeqeja Wealth 2016”

Në ambientet e Qendrës së rinisë “Shtëpia e Felbahut” në Suharekë, u hap ekspozita me fotografi “Adria Wealth & Myzeqeja Wealth 2016”, me autorë kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Kjo ekspozitë u hap në bashkëpunim të Drejtorisë për Kulturë, Rini, Sport dhe Mërgatë të komunës së Suharekës dhe Bashkësisë së Fierit, përkatësisht ...

Më shumë...

Kryetari Selmanaj ka vizituam ShFMU “Lidhja e Prizrenit” në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit Rasim Selmanaj, ka vizituam Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Lidhja e Prizrenit” në Deçan, me ç’rast u ka shprehë mirënjohje  për punën që po bëjnë mësimdhënësit e kësaj vatre të diturisë e cila po vazhdon ta ruaj dhe afirmon traditën nëpër dekada në edukimin ...

Më shumë...

MZhE e bën me ngrohje qendrore shkollën ,,Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës

Në vazhdën e zbatimit të masave të efiçiencës së energjisë në objektet publike, Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka investuar mbi 60 mijë euro në implementimin e këtyre masave në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët ,,Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës, me çka përmirësohen dukshëm kushtet e punës për nxënësit ...

Më shumë...

Është mbajte mbledhja e II-të e rregullt e Asamblesë Komunale në Deçan  

Udhëhequr nga kryesuesi i Asamblesë Jashar Dobraj, të premten është mbajte mbledhja e II-të e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit. Pas miratimit të procesverbalit nga mbledhja e kaluar në pikën e dytë të rendit të ditës është bërë zëvendësimi i anëtares së Komitetit të Komuniteteve Xheve Belaj me ...

Më shumë...

U mbajt mbledhja e dytë e KK të Malishevës

Kuvendi i Komunës së Malishevës, nën drejtimin e kryesuesit të saj, Aziz Thaçi,  ka mbajtur mbledhjen e dytë të radhës, për këtë vit. Në këtë mbledhje ndër çështjet e shqyrtuara, ishte edhe raporti i të hyrave dhe shpenzimeve për periudhën 1 Janar – 31 Dhjetor 2016, si dhe shpallja e ...

Më shumë...

MKRS-ja investon në Dardanë 184 mijë euro

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me Komunën e Dardanës, për realizimin e projektit kapital “Rregullimi i Stadiumit të Qytetit në Dardanë”, në vlerë prej 184 mijë euro, investim i cili do të bëhet gjatë këtij viti. Ministri Kujtim Shala, u shpreh se MKRS-ja është ...

Më shumë...

MKRS-ja investon 450 mijë euro për ndërtimin e kompleksit të Tenisit në Gjakovë

Në vazhdën e investimeve kapitale në shumë komuna të Kosovës, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjakovës, me qëllim të realizimit të projektit: “Ndërtimi i kompleksit të Tenisit në Komunën e Gjakovës ”, në të cilin MKRS-ja do t’i investojë 450 mijë ...

Më shumë...