leoni

Komuna e Ferizajt, është në fazën përfundimtare të Projekt-Rregullores për taksat komunale

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i klimës së investimeve” që financohet nga Qeveria Zvicerane “SECO” dhe implementohet nga IFC dhe Banka Botërore, gjatë ditës së sotme është organizua takim nga nënkryetari i Komunës Lulzim Aliu dhe drejtorët e drejtorive komunale, si dhe zyrtaret komunal për të diskutuar këtë projekt-rregullore. Pjesë e këtij takimi ishte edhe Besim Zeqiri- koordinator i këtij projekti i cili  ka thënë se ky projekt është implementuar në katër Komuna të Republikës së Kosovës përfshirë këtu Prizrenin, Lipjanin, Ferizajn dhe Pejën. “Përmes këtij projekti parashihet zvogëlimi i barrës administrative dhe synon të krijojë regjistrin elektronik të të gjitha procedurave administrative që kryhen nga e Komunës së Ferizajt”, ka thënë Zeqiri. Edhe Nënkryetari i Komunës Lulzim Aliu, ka thënë se ky është një projekt shumë i rëndësishëm, sepse krijohen lehtësira të shumta për qytetarët. Kjo projket-rregullore pritet të del edhe në konsultim me publikun dhe do të jetë e gatshme në dhjetor të këtij viti.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …