Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Ministri Shala pjesëmarrës në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poloni

Ministri Shala pjesëmarrës në Samitin e Ballkanit Perëndimor në Poloni

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala po merr pjesë në Samitin e Ballkanit Perëndimor, në Poloni, me ftesë të ministres së Ndërmarrësisë dhe Teknologjisë së Polonisë, Jadwiga Emilewicz, në kuadër të procesit të Berlinit, me qëllim të përforcimit të bashkëpunimit rajonal dhe avancimin e procesit të integrimit evropian.

Shala theksoi se ky samit paraqet një mundësi të jashtëzakonshme për Republikën e Kosovës për të zhvilluar diskutime në fushën e zhvillimit ekonomik, mbështetjen e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme, rritjen e eksportit dhe investimeve të huaja.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...