MIT
mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Radio Kosova e Lire (faqe 3)

Radio Kosova e Lire

Po vazhdon shtrimi i rrugëve pothuajse në çdo pjesë të Komunës së Skenderajt

Nënkryetari i komunës së Skenderajt Nuredin Lushtaku, së bashku me inxhinierë dhe profesionistë, kanë inspektuar punimet e realizimit të projektit për asfaltimin e rrugëve në fshatin klinë. Si në çdo fshat, edhe në fshatin klinë po vazhdojnë investimet e komunës së Skenderajt, ku aktualisht po punohet në përgatitjen e rrugës ...

Më shumë...

Po vazhdojnë investimit drejt rregullimit të rrugëve në Bjeshkët e Komunës së Deçanit

Banorët e fshatit Isniq, të cilët gjatë sezonit veror por edhe dimëror qëndrojnë me familjet e tyre në bjeshkën e Pleqës, do ta kenë më lehtë qarkullimin për vajtje ardhje në këtë bjeshkë, kjo me vet faktin se kanë nisur punime për rregullimin e kësaj rrugë. Për banorët të cilët ...

Më shumë...

Ramosaj nënshkruan kontratë për ndërtimin e objektit të ri të Ndërmarrjes Komunale ,,Higjiena’’ në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me zyrtarin e prokurimit dhe Grupi i Operatorëve Ekonomik ‘’Engineering Grup’’ Sh.P.K ,,ÇETA – General Invest Grup ’’ kanë nënshkruar një kontratë të përbashkët mes Komunë së Deçanit dhe këtyre Operatorëve Ekonomik, për ndërtimin e objekti të ri të Ndërmarrjes Komunale ,,Higjiena’’ ...

Më shumë...

Ministri Gashi ka inspektuar punimet në renovimin e Kullës së Azem Galicës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi inspektoi punimet që po bëhen për restaurimin dhe konsolidimin e Kullës së Azem Bejtës, në Galicë të Vushtrrisë, të cilat po bëhen nën koordinimin dhe monitorimin e Qendrës Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Mitrovicë. Me këtë rast, ministri Gashi vlerësoi punimet që ...

Më shumë...

Kryetari Haliti priti në takim Klubin e Futbollit për femra “Presing” nga Vitia

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor ka pritur në takim Klubin e Futbollit për femra “Presing” nga Vitia i cili illoj garat kampionale në kuadër të Federatës së Futbollit të Kosovës. Gjatë këtij takimi kryetari Haliti përveç që ju ka uruar për fitoren e parë në gara, ...

Më shumë...

Inspektorati dhe “Ekoregjioni”, larguan mbeturinat në dy pjesë të qytetit në Malishevë

Inspektorati komunal i Malishevës, përkatësisht inspektorët e ambientit, në bashkëpunim me njësinë e “Ekoregjionit” në Malishevë, kanë ndërmarrë një aksion të përbashkët për largimin e mbeturinave në dy pjesë të qytetit, përkatësisht përgjatë rrjedhës së lumit Mirusha dhe afër ndërtesës së drejtorisë së ish NB “Mirusha”. Në këtë të fundit, ...

Më shumë...

Po vazhdon asfaltimi i rrugëve në fshatrat e komunës së Deçanit

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtorë, banorë të fshatit Rastavicë si dhe kompania e kontraktuar për kryerjen e punimeve, kanë inspektuar punimet e realizimit të projektit për asfaltimin e rrugëve brenda fshatit Rastavicë. Punë të përditshme në ç’do cep të territorit të komunës se Deçanit, në ndërtim ...

Më shumë...

U mbajt diskutimi publik për Propozim Planin e Punës së Kuvendit Komunal të Vitisë për vitin 2020

Në Viti, është mbajtur diskutimi publik lidhur me Propozim Planin e Punës së Kuvendit Komunal të Vitisë për vitin 2020. Me këtë rast Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira ka prezantuar planin e Kuvendit të Vitisë për vitin në vijim. Ai potencoi se ky plan është hartuar në ...

Më shumë...

Këshilli i Drejtorëve mbajti mbledhjen e rregullt

Këshilli i Drejtorëve në Komunën e Malishevës, si çdo të hëne, ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt, ku drejtorët e drejtorive komunale, i kanë prezantuar para kryetarit të komunës, aktivitetet e javës së kaluar dhe planifikimet për javën në vijim. Në këtë mbledhje, u bë e ditur se gjendja ...

Më shumë...

Inspektorati komunal në Skenderaj mbyllë një bastore sportive që vepronte ilegalisht

Drejtoria e inspektoratit të komunës së Skenderajt në bashkëpunim me policinë, kanë mbyllur një lokal në qytet, i cili veprimtari kishte bastore sportive, e që ishte duke vepruar ilegalisht. Përveç kësaj gjatë punëve rutinore ditore inspektorati komunal ka konfiskuar një sasi të pijeve të ndryshme në njërin prej marketeve në ...

Më shumë...

KEK-u aftëson për prodhim edhe një njësi të TC-A-së

  Korporata Energjetike e Kosovës, njofton opinionin e gjerë publikë se remontet kapitale (që kanë filluar qysh në Mars të këtij viti) në blloqet e TC-A dhe TC-B janë në përfundim e sipër. E gjithë kjo punë kolosale është bërë që gjatë sezonit Dimëror t’i  kemi të gjitha blloqet në ...

Më shumë...

Ministri Reçica, ka vizituar Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

  Ministri në detyrë i Punës dhe Mirëqenies Sociale Skender Reçica, ka vizituar Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, bashkë me ushtarët e KFOR-it amerikanë, për ti falënderuar këta të fundit dhe shprehur mirënjohjen për donacionin e dhënë, për rregullimin e një pjese të kopshtit të Shtëpisë së të Moshuarve. ...

Më shumë...

KK i Malishevës, vendos ta dërgoj në dëgjim publik propozim buxhetin 2020-2022

Kuvendi i Komunës së Malishevës, ka mbajtur mbledhjen e parë urgjente, me një pikët të rendit të ditës, Shqyrtimi i projekt-Buxhetit të Komunës së Malishevës për vitin 2020-2022, me theks të veçantë për vitin 2020 dhe marrja e vendimit për dëgjim publik. Pas miratimit të kësaj pike, KK i Malishevës, ...

Më shumë...

Po vazhdon asfaltimi i rrugëve brenda qytetit në Skenderaj

  Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, nënkryetari Nuredin Lushtaku dhe drejtoresha e Urbanizmit dhe Mbrojtjes së Ambientit, Sanije Ahmeti, kanë inspektuar punimet e realizimit të projektit për asfaltimin e rrugëve brenda qytetit, përkatësisht segmentet afër objekteve të banimit social. “Punë të përditshme në çdo cep të territorit të ...

Më shumë...

Të gjitha rrugët e fshatit Lumbardhë do të asfaltohen

  Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me nënkryetarin Sami Cacaj, ekzekutivin komunal, banorë të fshatit Lumbardh dhe përfaqësues të kompanisë kontraktuese, kanë nisur punimet për rregullimin e të gjitha rrugëve në fshatin Lumbardh. Kryetari Ramosaj tha se brenda pak ditëve fshati Lumbardh nuk do të ketë asnjë ...

Më shumë...

MKRS dorëzon kallëzim penal ndaj përgjegjësve që kanë dëmtuar Kalanë e Artanës

  Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, nëpërmjet Prokurorisë Themelore të Gjilanit ka paraqitur kallëzim kundër Srgjan Gjorgjeviç me banim në Artanë (Novobërdë) dhe kundër kompanisë “KOTO” nga Serbia, konkretisht Beogradi, e kontraktuar për realizimin e punimeve në projektin e Revitalizimit të Kalasë së Artanës. Kallëzimi penal ndaj të sipërpërmendurve ...

Më shumë...