Limak Kosovo
Fillimi / Radio Kosova e Lire (faqe 50)

Radio Kosova e Lire

Filloj shpërndarja e miellit për furrat e komunës së Deçanit

Nën patronatin e Kryetarit të Kuvendit Komunal të Deçanit Bashkim Ramosaj, filloj shpërndarja e miellit për furrat e komunës së Deçanit duke mbuluar kështu nevojat e qytetarëve për furnizim me bukë. M&Sillosi është zotuar që nismën e kryetarit Ramosaj ta përkrahë në kontinuitet derisa të tejkalohet gjendja e krijuar për ...

Më shumë...

Gjithçka nën kontroll në komunën e Skenderajt

Qytetarët e Skenderajt, të ardhur në dy javët e fundit nga shtetet tjera, të evidentuar përmes platformës online, www.komunaskenderaj.com janë kontaktuar nga QKMF dhe fatmirësisht janë të gjithë pa shenja të infeksionit. Me këtë rast kryetari Jashari ka thënë se: Si Komunë mbetemi të përkushtuar që të ofrojmë përkrahje për ...

Më shumë...

Shtabit të Posaçëm Emergjent në Komunën e Rahovecit i bashkohen edhe Kryetarët dhe këshillat e fshatrave dhe lagjeve urbane të Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, njofton qytetarët se në frymën e përpjekjeve për të parandaluar infeksionin COVID-19, kemi vendosur që Shtabit të Posaçëm Emergjent në Komunën e Rahovecit ti bashkohen edhe: KRYETARËT DHE KËSHILLAT E FSHATRAVE DHE LAGJEVE URBANE NË QYTETIN E RAHOVECIT. Shtabet e formuara në secilin ...

Më shumë...

NDIHMOHEN 250 FAMILJE NË NEVOJË TË KOMUNËS SË RAHOVECIT

Komuna e Rahovecit ka pranuar një donacion prej 250 pako ushqimore me artikuj themelorë dhe miell, nga ndërmarrja “VIVA FRESH STORE”.Falënderim të madh për ndërmarrjen “VIVA FRESH STORE” me pronar Xhevdet Rexhepi, ndërmarrje kjo e cila ka ndarë 250 pako ushqimore dhe miell për familjet në asistencë sociale të Komunës ...

Më shumë...

Vazhdon trajtimi i hapësirave dhe objekteve publike në Viti

Dezinfektimi dhe trajtimi i hapësirave dhe objekteve publike në Komunën e Vitisë po vazhdon në faza tjera. Ekipet e shërbimeve publike dhe të kompanive të specializuara po dezinfektojnë objektet e shkollës, të kishës, ambulancës dhe të një restoranti në fshatin Letnicë. Ndërkohë në Viti po vazhdon mirëmbajtja, pastrimi dhe klorizimi ...

Më shumë...

Dezinfektohen të gjitha objektet publike në komunën e Junikut, gjithashtu është bërë edhe pastrimi i rrugëve nga shërbimi i zjarrfikësve

Komuna e Junikut ka bërë dezinfektimin e të gjitha objekteve publike si: Objekti i Komunës, QKMF, objekti i Zjarrfikësve, objekti i QPS-së, Objekti i QPD-së, Biblioteka Komunale, shkollën e mesme dhe fillore, objekti i Policisë etj. Në këtë mënyrë komuna i është përgjigjur luftës kundër virusit COVID-19 duke angazhuar kompani ...

Më shumë...

Komuna e Malishevës kërkon nga ata që kanë ardhë kohëve të fundit nga diaspora të lajmërohen

Duke e pas parasysh situatën e tanishme për përhapjen e virusit Corona “COVID 19”, në përputhje të plotë me veprimet e përcaktuara me Planin e Qeverisë për Parandalimin dhe kontrollin e infeksionit (Covid-19), Komuna e Malishevës kërkon nga të gjithë personat të ardhur nga diaspora apo qytetarët tonë që kanë ...

Më shumë...

Komuna e Malishevës bënë Apel: Mos ndizni zjarre

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në Komunën e Malishevës, apelon te të gjithë qytetarët, që të bëjnë kujdes të shtuar dhe të mos ndezin zjarre, as në male dhe as hamulloret, pasi përhapja e zjarreve në këtë kohë, është a pamundur të menaxhohet dhe pasojat janë të paparashikueshme. Aktualisht në ...

Më shumë...

Njoftim për punë praktike për student të Komunës së Skenderajt

Organizata “Inciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK), në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt kanë hapur mundësin e punës praktike për student. Ftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Teknologjisë Ushqimore që të aplikojnë për angazhim në praktika të ndryshme që i përshtatet profesionit të tyre. Aplikacionin ...

Më shumë...

Kryetari Jashari, priti në takim Drejtorin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Skenderaj

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, priti në takim Drejtorin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Skenderaj, Dr. Osman Veliu, zëvendës drejtoreshën, Florentina Shala Gashi si dhe kryeinfermierinFatmir Osmani. Dr. Veliu, njoftoi Kryetarin Jashari se në komunën tonë për fat të mirë, deri më tani nuk ka asnjë person ...

Më shumë...

Komuna e Skenderajt me platformë online për evidentimin e personave të kthyer nga shtetet tjera

Me qëllim të evidentimit të saktë të qytetarëve të Skenderajt që janë kthyer nga shtetet e tjera në Kosovë, këto dy javët e fundit, Komuna e Skenderajt ka lancuar platformën online, përmes së cilës qytetarët mund të dërgojnë të dhënat e tyre, në atë mënyrë që atyre t`iu ofrohen shërbime ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj ka mbajtur takim me të gjithë Bukëpjekësit (furrtarët) e komunës së Deçanit

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka mbajtur takim me të gjithë Bukëpjekësit (furrtarët) e komunës së Deçanit. Në këtë rast, është bërë zgjidhja e furnizimit me miell për të gjitha Furrat. Si kryetar i komunës së Deçanit, u jam mirënjohës M&Sillos-it. Njoftoj të gjithë qytetarët se, furnizimi me ...

Më shumë...

Deçani filloj shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë

Në takimin e zhvilluar nga shtabi emergjent në komunën e Deçanit, pas vlerësimit të situatës janë dakorduar që të filloj shpërndarja e pakove ushqimore për familjet në nevojë, kjo shpërndarje do të bëhet në bashkëpunim me Kryqin e Kuq, në këtë rast, kryetari Ramosaj ka shprehë falënderimin për të gjitha ...

Më shumë...

10 persona janë vetizoluar në komunën e Hanit të Elezit, që të gjithë kanë ardhur nga Italia, Zvicra dhe Hungaria

Hani i Elezit nuk ka raste të konfirmuara me Coronavirus, mirëpo në këtë komuna dhjetë persona janë vetizoluar. Kryetari i kësaj komune Rufki Suma ka treguar se numri i të ardhurve nga Italia është 8 persona, një person tjerër ka ardhur nga Zvicra dhe një nga Hungaria. Ata janë në ...

Më shumë...

Shtabi Emergjent i Komunës së Junikut mbajti takimin e radhës lidhur me gjendjen e krijuar si pasojë e virusit COVID – 19

Shtabi Emergjent i Komunës së Junikut mbajti takimin e radhës lidhur me gjendjen e krijuar si pasojë e virusit COVID – 19, ku vendosi që: Të gjithë të ardhurit nga bota e jashtme nga data 08 Mars 2020 e tutje, janë të obliguar që të lajmërohen në QKMF ose në ...

Më shumë...

Ramosaj bënë apel për qytetarët që ti zbatojnë në përpikmëri masat dhe rekomandimet e dalura nga inatitucionet relevante

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, i ka informuar qytetarët se, shtabi komunal në bashkëpunim me të gjithë institucionet tjera relevante, po monitorojnë për së afërmi situatën rreth Corona virusit. Në këtë rast ju informoj se, për fat të mirë në konunën tonë, nuk kemi deri më tani asnjë ...

Më shumë...