MIT
tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / MINISTRI BYTYQI MERR VENDIM PËR VENDOSJEN E KUTIVE TË ANKESAVE NË INSTITUCIONET ARSIMORE
MASHT ka marrë vendim që nesër ora e parë e mësimit t'i kushtohet Pavarësisë së Republikës së Kosovës

MINISTRI BYTYQI MERR VENDIM PËR VENDOSJEN E KUTIVE TË ANKESAVE NË INSTITUCIONET ARSIMORE

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë vendim që në të gjitha institucionet arsimore të arsimit parauniversitar në Republikën e Kosovës të vendosen kutitë e ankesave. Për zbatimin e këtij vendimi, Ministri ka obliguar Drejtoritë Komunale të Arsimit, ndërsa, kutitë e ankesave do të jenë nën menaxhimin e Inspektoratit të Arsimit për një periudhë kalimtare (minimumi 1 vit).

Këtë vendim, ministri Bytyqi e ka marrë me qëllim që të mundësohet parashtrimi i ankesave eventuale lidhur me parregullsitë në institucionet e arsimit parauniversitar.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Mustafa takoi kryetarin e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në politikat mbështetëse për bujqësinë do ta ketë ...