KEK
Fillimi / Institucionet (faqe 476)

Institucionet

Asfaltohet një rrugë në fshatin Beguncë

Në Beguncë të Vitisë, është asfaltuar rruga alternative pranë shkollës fillore të mesme të ultë “Ahmet Hajdari”. Me këtë rast Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka ndjekur për së afërmi punimet të cilat po zhvillohen. Aty ai është pritur edhe nga banorët të cilët theksuan se asfaltimi i ...

Më shumë...

Takohet Shtabi Emergjent në Suharekë

Shtabi Emergjent i themeluar nga Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, janë takuar për të parë se deri ku kanë arritur me vlerësimet e dëmeve si dhe për të raportuar para Kryetarit Muharremaj. Kryetari Muharremaj e ka informuar Shtabin me gjendjen e tanishme në terren ku ka njoftuar për ...

Më shumë...

Zyrtarë nga Komuna e Fushë Kosovës vizitojnë Komunën e Suharekës

20.000 euro ndihmë nga Komuna e Fushë Kosovës, nga Kryetari i kësaj Komune Burim Berisha, i cili ka shprehur gatishmërinë për t’i ardhur në ndihmë Komunës së Suharekës me rastin e vërshimeve të fundit që ndodhën. Andaj, Kryetari i Komunës së Suharekës Muharremaj, ka pritur në takim zyrtarët e Komunës ...

Më shumë...

Anëtarët e KPF-së kanë mbajtur  dëgjim publikë për përgatitjen e buxhetit të vitit 2019 edhe me të rijnë e Komunës së Rahovecit

Në lokalet e Qendrës Rinore SHL-Kosova, në qytetin e Rahovecit, gjatë pasdites së Hënë, anëtarët e KPF-së kanë mbajtur dëgjim publik me të rijnë për përgatitjen e buxhetit të Komunës së Rahovecit për vitin 2019. Të rinjve që ishin pjesëmarrës në dëgjimin publik, u foli Afrim Dina, kryesues i Komitetit ...

Më shumë...

U mbajt mbledhja e gjashtë e rregullt  e Komitetit për Politik dhe Financa në Komunës së Rahovecit për vitin 2018

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politik dhe Financa Afrim Dina, dhe në prani të nënkryetarit të Komunës së Rahovecit, Fatmir Iska, anëtarëve të KPF-së, drejtor të Drejtorive Komunale, përfaqësuesve të LMT-së, përfaqësuesit të OSBE-së Adem Kollari, u mbajt mbledhja e gjashtë e rregullt e Komitetit për Politik dhe ...

Më shumë...

KPF- në Malishevë mbajti mbledhjen e pestë të rregullt

Në mbledhjen e pestë të rregullt, të cilën e kryesoi, Rrahim Morina, anëtarët e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF) në komunën e Malishevës, shqyrtuan dhe rekomanduan për Kuvend, shumicën e pikave që ishin në rendin e ditës së mbledhjes së pestë të rregullt. Kurse nuk i rekomanduan, këto kërkesa ...

Më shumë...

Më 25 dhe 26 gusht “Beach Volley” në Sheshin “Adem Jashari”

Për herë të parë në komunën e Skenderajt organizohet aktiviteti sportiv “Beach Volley”, në rërën e improvizuar në hapësirën e sheshit “Adem Jashari”, në kuadër të aktiviteteve “Skenderaj Open 2018”, që përmbyll tërë ngjarjet kulturore, sportive e rekreative të organizuara për nderë të bashkatdhetarëve tanë. Sipas drejtorit të Drejtorisë për ...

Më shumë...

Ministri Reçica uron besimtarë me rastin e festës së Bajramit

Ministri i MPMS-së Skender Reçica me rastin e festës së Kurban Bajramit uron të gjithë besimtarët e besimit Islam, ai uroi që tek të gjithë ne të mbretërojë solidariteti, respekti dhe dashuria mbi të gjitha. Sakrifica për të mirën dhe të drejtën, për kombin, atdheun dhe gjithë njerëzimin të jenë ...

Më shumë...

Kreu i komunës së Ferizajt viziton Bashkësinë Islame në Ferizaj, uron qytetarët në Festën e Kurban Bajramit

Nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Naim Ferati i shoqëruar edhe nga drejtorë të drejtorive komunale, ishin për vizitë në Këshillin e Bashkësisë Islame në Ferizaj, me rastin e Festës së Kurban Bajramit. Me këtë rast, nënkryetari Ferati në emër të Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu dhe institucionit të Komunës, uroi ...

Më shumë...

Kryetari i Deçanit uron të gjithë besimtarët për festën e bajramit

Bashkim Ramosaj

Në urimin e kryetarit të komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me rastin e festës së Kurban Bajramit thuhet: Të dashur besimtarë të besimit Islam, me Fat Festa e Kurbanit Bajramit, uroj që kjo festë të ju sjellë begati dhe harmoni në familjet e juaja. Solidaritet dhe dashuri ndaj njëri – ...

Më shumë...

Ministri Bytyqi uron të gjithë besimtarët Islam me rastin e Bajramit

Në urimin e ministri të Arsimit Shyqiri Bytyqi thuhet: Të nderuar qytetarë të besimit islam, Me rastin e festës së Kurban Bajramit, uroj që kjo festë të sjellë lumturi në familjet tuaja dhe të jetë motiv për forcimin e besimit, sepse kjo ditë është ditë e mirësisë, mirëkuptimit dhe paqes. ...

Më shumë...

Asfaltohet rruga Vërban-Goshicë dhe rregullohet trotuari Smirë-Gërmovë-Sadovinë

Në vazhdën e projekteve investive për rregullimin e infrastrukturës rrugore në komunën e Vitisë, po vazhdojnë punimet në asfaltimin e rrugës Vërban-Goshicë në gjatësi prej 800 metrash. Projekti i kësaj rruge, është pjesë e projektit të rrugës Goshic-Gërmov që është përfunduar vitin e shkuar, ndërkohë që parasheh edhe asfaltimin e ...

Më shumë...

Kryeministri Haradinaj viziton Komunën e Suharekës

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, ka pritur në takim Kryeministrin e Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj, i cili ka vizituar Suharekën për shkak të vërshimeve qe Komuna e Suharekës ka pasur pak ditë më parë. Kryeministri Haradinaj, së pari ka biseduar me Kryetarin e Komunës Bali Muharremaj, pastaj ...

Më shumë...

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi uron festen e Kuban Bajramit

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi  ua uron gjithë qytetarëve të Komunës festen e Kurban Bajramit, me shpresën që kjo festë të reflektojë toleranca, mirëkuptimi, harmoninë vëllazërore dhe solidaritet ndaj njëri-tjetrit. Smajl Latifi Kryetari i Komunës së Rahovecit

Më shumë...

Kryetari Ragip Begaj uron besimtarët me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, i uroj të gjithë besimtarët e besimit islam në Komunën e Malishevës. Uroj që në këtë festë të mbretëroj paqja, solidariteti dhe mirësia tek të gjithë besimtarët. Urime Festa e Kurban Bajramit! Sinqerisht i juaji, Ragip Begaj, Kryetar i Komunës së Malishevës.

Më shumë...

Kryetari Kuçi uron të gjithë besimtarët me rastin e festës së Bajramit

Në urimin e kryetarit të komunës së Junikut Agron Kuçi, me rastin e festës së bajramit thuhet: Të nderuar besimtarë të besimit Islam, të nderuar qytetarë të Komunës së Junikut, Jemi në prag të njërës nga dy festat islame, festës së madhe të Kurban Bajramit, që është shumë e rëndësishme ...

Më shumë...