KEK
Fillimi / Institucionet (faqe 534)

Institucionet

Kryetari Begaj mbajti debatin e parë publik për vitin 2017

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka mbajtur takimin e parë publik për vitin 2017, lidhur me realizimin e projekteve dhe buxhetit komunal, në gjysmë vjetorin e parë të këtij viti. Me këtë rast, kryetari Begaj, i ka informuar qytetarët lidhur me punët dhe aktivitetet në gjashtë mujorin e ...

Më shumë...

Projektet kapitale në Kaçanik, në vlugun e investimeve milionëshe nga Komuna, Ministritë përkatëse dhe donatorë të tjerë

Ndriçimi publik, rregullimi i trotuareve, urave, ndërtimi i tri shkollave dhe renovimi i disa të tjerave, asfaltimi i rrugëve lokale, rregullimi i ujësjellësit dhe kanalizimit, rregullimi i infrastrukturës shëndetësore si dhe investimet në bujqësi, zhvillim ekonomik dhe infrastrukturë sportive, janë duke u realizuar në kuadër të shumë projekteve kapitale në ...

Më shumë...

Kryetari Selmanaj dekoron familjet e dëshmorëve

Kryetari i komunës së Deçanit Rasim Selmanaj ka pritur në një takim familjen e dëshmorit Daut Aliçkaj e cila këto ditë ka ardhur prej kurbeti! Me këtë rast kryetari Selmanaj i ka nda dekoratën e heroit Shkëlzen Haradinaj, intelektualit dhe dëshmorin Daut Aliçkaj! Daut Aliçkaj ka punuar gjithë jetën në ...

Më shumë...

Komuna e Deçanit kërkon kujdes të shtuar nga qytetarët gjatë këtyre ditëve të nxehta

Komuna Deçan

Komuna e Deçanit njofton qytetarët e saj për kujdes të shtuar, meqenëse tani ndodhemi në sezonin e verës, ku mbretërojnë temperatura të larta, mundësia e ndodhjes së zjarreve në pyje dhe parqe nacionale është shumë e mundshme. Komuna e Deçanit posedon një sipërfaqe të madhe të pyjeve,  kullosave të cilat ...

Më shumë...

U mbajt ushtrimi fushor “Mirusha 2017”

Për dy ditë me radhë, në Malishevë, organizuar nga Komuna e Malishevës, në bashkëpunim me Agjencionin për Menaxhimin e Emergjencave (AME) si dhe UNDP-në,  është mbajtur ushtrimi fushor “Mirusha2017”. Në këtë ushtrim ishin të kyçura të gjitha institucionet përgjegjëse lokale dhe AME, si dhe organizatat joqeveritare, pastaj kompanitë për menaxhimin ...

Më shumë...

Kryetari Ilazi priti në takim përfaqësues të Kuvendit të të Rinjve në Kaçanik

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, priti në zyrën e tij përfaqësues të Kuvendit të të  Rinjve në Kaçanik (KRK). Ilmije Kamishi- Kryetare e Kuvendit të të Rinjve në Kaçanik e njoftoi kryetarin Ilazi  për punët dhe aktivitetet e këtij forumi rinor, ndërsa e falënderoi për përkrahjen dhe financimin e ...

Më shumë...

Kryetari i Komunës së Skenderajt Sami Lushtaku ka vizituar QKMF-në

Me rifillimin e punës në krye të Komunës së Skenderajt, Kryetari Sami Lushtaku menjëherë ka nisur aktivitetin e tij në fusha të ndryshme, sidomos në realizimin e projekteve kapitale në interes të qytetarëve të Skenderajt. Kryetari i Komunës së Skenderajt Sami Lushtaku i shoqëruar nga Nënkryetari Fadil Nura ka vizituar ...

Më shumë...

Asfaltohet rruga Gornacë- Glloboqicë që lidh dy pikat kufitare me Maqedoninë

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi me bashkëpunëtorë, vizitoi punimet që janë duke u zhvilluar në asfaltimin e rrugës Glloboçicë-Gorancë. Me këtë rast Kryetari Ilazi tha se ky projekt do të jetë mjaft i rëndësishëm për banorët e kësaj ane të cilët do ta shkurtojnë rrugën me kilometra të ...

Më shumë...

Qendra Kulturore “Kaçaniku” prezanton programin e saj për herë të parë në festivale mbarëkombëtare

Qendra Kulturore “Kaçaniku” ka prezantuar programin e saj në Festivalin mbarëkombëtarë të këngëve dhe valleve tradicionale “Këngë Jeho” në Strugë. Kryetarja e Qendrës Kulturore Remzie Dardhishta, tha se anëtarët e Qendrës Kulturore “Kaçaniku” kanë prezantuar një program të pasur kulturo artistik, të përcjellur nga orkestra profesionale e kësaj qendre, duke ...

Më shumë...

Malisheva organizon Festivalin Folklorik “Oda e Llapushës”- edicioni i katërt

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës dhe më gjer, artdashësit, rapsodët, Shoqëritë kulturo-artistike, Ansamblet e këngëve dhe valleve nga të gjitha trevat shqiptare se, më 1 dhe 2 gusht, prej orës 19:00, komuna e Malishevës organizon Festivalin Folklorik Mbarëkombëtar “Oda e Llapushës”- ...

Më shumë...

Miku zviceran Willy Knecht me përmbledhje dëshmish të krimeve të luftës në Kaçanik

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, priti në zyrën e tij bashkëveprimtarin Nezir Loku, i cili i dorëzoi Kryetarit një përmbledhje dëshmish të krimeve të luftës në Kaçanik të realizuar nga Miku zviceran Willy Knecht. Me këtë rast Kryetari Ilazi, falënderoi mikun zviceran për kontributin e tij dhënë në ...

Më shumë...

Kryetari Ilazi njoftohet me zhvillimet javore të Komunës në mbledhjen e mëngjesit

Ekzekutivi komunal në Kaçanik u takua në mbledhjen e fillimjavës për të raportuar për ecuritë e projekteve dhe punët administrative të realizuara gjatë javës që lamë pas. Takimin e kryesoi Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, ndërsa ishte i pranishëm edhe Nënkryetari Remzi Elezi. Fillimisht Drejtori i Administratës së ...

Më shumë...

Asnjë rast i infektuar nga ethet hemorragjike në komunën e Malishevës

Deri më tani nuk është regjistruar asnjë rast i infektimit me ethe hemorragjike (EHKK) në komunën e Malishevës, ndërsa edhe numri i rasteve te pickimeve nga rriqrat është në rënie, në raport me vitet e kaluara. Kështu është bërë e ditur në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve, e ...

Më shumë...

Komuna e Junikut njofton të gjithë autokombajnerët për masat që duhet ndermirën gjatë fushatës së korrje shirjeve

Me rastin e fushatës së korrje shirjeve komuna e Junikut njofton të gjithë autokombajnerët, që pasi jemi në prag të fillimit të fushatës së korrje-shirjes së drithërave të bardha, nga e cila fermerët tanë sigurojnë bukën për familjet e tyre, është e rëndësishme që autokombajnerët të njoftohen për përkujdesjen e ...

Më shumë...

Filloi ndërtimi i objektit të shkollës në Llazicë të Malishevës

Në fshatin Llazicë të komunës së Malishevës, ka filluar ndërtimi i objektit të shkollës. Në ceremoninë e vënies së gurëthemelit të objektit të shkollës, mori pjesë edhe Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, dhe me këtë rast i ka uruar banorët dhe mësimdhënësit e kësaj shkolle, për fillimin e ...

Më shumë...

Në Klinë filloi rregullimi i shtretërve të lumenjve “Drini i Bardhë” dhe “Klina”

Kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota i shoqëruar nga Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferat Shala, kanë marrë pjesë në fillimin e punimeve në rregullimin e shtratit të lumit “Drini i Bardhë” dhe “Klina”. Është ky një projekt shumë i rëndësishëm në Klinë që do të ndikoi në ...

Më shumë...