tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet (faqe 21)

Institucionet

Mësimdhënësit e TIK-ut në komunën e Deçanit pajisen më certifikata

Nga trajnimi për mësimdhënësit e TIK-ut për orientim në karrierë të nxënësve dhe aftësim në përdorimin e platformës Busulla.COM, u bë shpërndarja e certifikatave 19 mësimdhënësve të shkollave të komunës së Deçanit. Drejtori i DKA-së në Deçan Bekim Vishaj i uroj mësimdhënësit që shfrytëzimi i kësaj platforme të bëhet maksimalisht, ...

Më shumë...

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së parë të rregullt të Komitetit për Politik dhe Financa në Rahovec për vitin 2020

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e parë e rregullt e Komiteti për Politik dhe Financa në Komunën e Rahovecit, do të mbahet me 21 janar 2020 (e Martë), duke filluar në ora 10:00. Kjo mbledhje sikurse edhe mbledhjet tjera është e hapur për publikun dhe mbahet në ...

Më shumë...

Ka filluar procesi mësimor në të gjitha shkollat e komunës së Skenderajt

Me rastin e fillimit të periudhës së dytë të vitit shkollor 2019-2020, Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka vizituar Shkollën Fillore, të Mesme të Ulët “Ahmet Delia”, në Skenderaj, për t’iu uruar mësimdhënësve dhe nxënësve suksese në procesin e mësimdhënies e mësimnxënies. Me udhëheqësit e kësaj shkolle kryetari ...

Më shumë...

Deçani i fton përfaqësuesit e bizneseve lokale në një takim pune

Komuna e Deçanit i fton përfaqësuesit e bizneseve lokale në Deçan, që të marrin pjesë në një takim pune ku do të diskutohet për Draft – Kornizën Zhvillimor dhe Planin e Veprimit të Planit Zhvillimor Komunal të Deçanit 2019 -2027. Takimi mbahet me datë 14.01.2020, në ora 10:00. Vendi: Salla ...

Më shumë...

Si të kontaktoni komunën e Rahovecit

Komuna e Rahovecit i ka ftuar të gjithë qytetarë e komunës, se janë të mirëseardhur që ta vizitojnë komunën, thirrni ose dërgoni email! Si punonjës të administratës komunale, jemi të hapur që të komunikojmë me Ju nga e Hëna deri të Premten nga ora 08:00 deri 16:00, përmes qendrës së ...

Më shumë...

Kryetari Haliti nderohet me falënderim nga Policia e Kosovës, gjatë prezantimit të Raportit të Punës së Stacionit Policor në Viti

Elmina Mahmuti, Drejtoresh Rajonale e Policisë së Kosovës në Gjilan dhe Afrim Halili, Komandant i Stacionit Policor në Viti, para prezantimit të raportit të punës së Stacionit të Policisë së Kosovës në Viti për vitin 2019 kanë ndarë një falënderim për Kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe atë ...

Më shumë...

Begaj mbajti mbledhjen e parë të Këshillit të Drejtorëve për vitin 2020

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka mbajtur mbledhjen e parë të Këshillit të Drejtorëve për vitin 2020. Me këtë rast, kryetari Begaj, i ka uruar të gjithë, që viti në vijim të jetë një vit i suksesshëm, ndërsa nga drejtorët e drejtorive komunale ka kërkuar punë dhe angazhim ...

Më shumë...

Kryetari Jashari ka uruar nxënësit e mësimdhënësit për fillimin e periudhës së dytë të vitit shkollor 2019-2020

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka uruar nxënësit e mësimdhënësit për fillimin e periudhës së dytë të vitit shkollor 2019-2020. Kryetari Jashari ka uruar që të kemi proces të rregullt mësimor, arsimim cilësor e rezultate të mira në mësimnxënie për gjeneratat e reja. Jashari ka deklaruar se Komuna ...

Më shumë...

Takimi konsultativ i Këshillit të Drejtorëve në Deçan

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, udhëhoqi takimin konsultativ të Këshillit të Drejtorëve. Gjatë këtij takimi u diskutua për raportin vjetorë te të gjitha drejtorive për vitin që lamë pas 2019, për mbledhjen e radhës të Asamblesë Komunale, Planin e Punës për vitin 2020-të, Planin Zhvillimor Komunal si dhe ...

Më shumë...

Në të gjitha shkollat e Komunës së Deçanit ka nisë gjysmëvjetori i dytë shkollorë 2019/2020

Në të gjitha shkollat e Komunës së Deçanit, ka nisë gjysmevjetori i dytë shkollorë për vitin kalendarik 2019/2020. Këtë e bëri të ditur drejtori i DKA-së Bekim Vishaj. Vishaj tha se Komuna e Deçanit në bashkëpunim me drejtorët e shkollave, edhe për këtë sezonë dimri ka bërë përgatitjet e duhura ...

Më shumë...

Kryetari Latifi ka kujtuar heronjtë Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha

Ne një postim të tij në facebook, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi i ka kujtuar heronjtë Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha në përvjetorin e rënies së tyre. Kryetari Latifi ndër të tjera ka shkruar: Atëherë kur robëria, shtypja dhe shfrytëzimi i shqiptarëve nga perandoria jugosllave dhe gjendja në ...

Më shumë...

Në Deçan është mbajt Mbledhje Komemorative kushtuar Selman (Isuf) Fetaj

Me organizim te Komunës se Deçanit, është mbajt Mbledhje Komemorative, ku është kujtuar veprimtaria politik e patrioti të vërtet shqiptarë, ishte pjesëmarrës i demonstratave të vitit 1981, i cili ishte dënuar më Burgun Ushtarak të ish-Jugosllavisë me 1982 në Lubjanë me 13 vjet, Selman (Isuf) Fetaj nga Strellci i Epërm ...

Më shumë...

Rrjeti i Institucioneve të Pavarura të Artit dhe Kulturës kundërshton zhbërjen e MKRS-ës

Rrjeti i Institucioneve të Pavarura të Artit dhe Kulturës nëpërmjet një komunikate përcjellë dhe shprehë shqetësimin e institucioneve anëtare, artistëve individualë dhe opinionit publik, në lidhje me planet për shpërbërjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), të bëra publike nga zyrtarët e partive politike që janë duke negociuar ...

Më shumë...

U certifikuan 66 gra vitiase në fushën e përpunimit të ushqimeve të ndryshme

Në Viti u bë çertifkimi i 66 grave vitiase të cilët kanë ndjekur trajnimet në fushën e përgatitjes së ushqimit tradicional, përpunimit të pemëve dhe perimeve, përpunimit të qumështit dhe të ëmbëlsirave. Gjithashtu është bërë edhe përurimi i biznesit “ Arona” në fshatin Gjylekar të Vitisë, i cili merret me ...

Më shumë...

KSHMPAK – Miratoi Planin e Punës për vitin 2020

Nën kryesimin e Alban Mazrekut u mbajt mbledhja e (I) parë për vitin 2020 e rregullt e Komitetit për Shëndetësi, Mirëqenie Sociale dhe Persona me Aftësi të Kufizuar. Fillimisht, Kryesuesi, Alban Mazreku i përshëndeti dhe uroi anëtarët e këtij Komitetit, për një bashkëpunim dhe angazhim në punën që na pret ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj, nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me Organizatën Joqeveritare “Anibar”

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim drejtorin e Organizatës Joqeveritare “Anibar”, Vullnet Sanaja, me të cilin janë dakorduar që të nënshkruajn një Memorandum Bashkëpunimi. Ky memorandum Bashkëpunimi ka për qëllim mundësin e hapësirës për zhvillimin e programit të praktikës në komunën e Deçanit dhe zhvillimin ...

Më shumë...