Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
kek
Fillimi / Institucionet (faqe 40)

Institucionet

Kryetari, Begaj, mbajti takimin e parë me palë për vitin 2020

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Edhe për vitin 2020, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, e ka në planifikim, që ditën e Enjte, t’i pres palët në takim, prej orës13:00. Të enjten ishte pritja e parë e palëve për vitin 2020, ku palët para kryetarit Begaj, paraqitën kërkesat e tyre, të cilat më të ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim William Walker

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, së bashku me Lidhjen e Historianëve, “Ali Hadri”, dega në Deçan, ka pritur në takim, njeriun e parë që denoncoj krimet e bëra nga forcat serbe në Kosovë, William Walker. Në këtë takim është diskutuar për çështje të ndryshme, duke e falënderuar për ...

Më shumë...

U mbajt mbledhja e Këshillit të Drejtorëve në Viti

Nën kryesimin e Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti është mbajtur mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve. Në këtë mbledhje është diskutuar për temat e ndryshme me rëndësi, në veçanti është diskutuar për Planin e punës për vitin 2020 të Njësisë së Auditimit dhe një raport që ka ...

Më shumë...

Kryetari Haliti ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Viti

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka nënshkruar një marrëveshje rreth promovimit të prodhimtarisë bujqësore në Viti dhe atë me Caritasit Zviceran. Sipas kësaj marrëveshje nga janari i vitit 2020, Caritasi Zviceran do të zbatojë projektin “Prosperiteti i prodhimtarisë agrare në Kosovë nga investimet e qëndrueshme rurale PASURI” duke ...

Më shumë...

Komuna e Rahovecit dhe UNDP-ja nënshkruajnë marrëveshje për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në Kramovik

Pas përfundimit të projektit të suksesshëm të impiantit në Kramovik, i vetmi në Ballkan i llojit të tillë, UNDP ka shprehur gatishmëri bashkëpunimi për dy vitet e ardhshme me komunën e Rahovecit, si një ndër komunat më të suksesshme në realizimin e projekteve. Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ...

Më shumë...

Kryetari Latifi, mbanë takim me inspektorët komunal

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka mbajtur takim me inspektorët komunal, kërkon që të merren aksione për lirimin e trotuareve dhe masa ligjore për varreza të automjeteve dhe hekurishteve të cilat janë në komunën e Rahovecit. Gjatë takimit kryetari Latifi, ka kërkuar nga inspektorët që të marrin aksion ...

Më shumë...

Drejtuesit e KPMM-së u takuan me Kryetarin e Malishevës, kryesuesin dhe anëtarët e KK për çështjen e lejeve për gurëthyes

Drejtuesit e Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), të përfaqësuar nga kryesuesi i Bordit të KPMM-së, Musa Shabani, drejtori ekzekutiv Ramiz Krasniqi dhe zyrtarja ligjore Selvete Greiqevci, janë takuar në Malishevë, me Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, kryesuesin e Kuvendit të Komunës së Malishevës, Rrahim Morina ...

Më shumë...

Krasniqi: “Propozimi për shuarjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit është jo vetëm i pamenduar mirë, por qëllimkeq

Ish-ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, e ka quajtur qëllimkeqe idenë e Vetëvendosjes dhe LDK-së që të ndajnë këtë ministri. Sipas tij, “copëtimi i MKRS-së me stil kasapi është prodhim i mendësisë shkatërruese”. Në negociatat mes VV-së e LDK-së për formimin e qeverisë është thënë se kjo ministri ...

Më shumë...

REÇAKU – TMERRI DHE E VËRTETA E NJË POPULLI

Së bashku me një delegacion të strukturave drejtuese të Aleancës, aktivistë, deputetë e kryetar komunash, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka bërë homazhe në Reçakun e dhimbjes dhe krenarisë së pambarim, ku më pas u mbajt edhe një akademi përkujtimore në 21 – vjetorin e vrasjes dhe masakrimit ...

Më shumë...

Njoftim publik për organizimin e debatit publik në Rahovec për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për eksploatimin e gurit gëlqeror

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 03/L-214 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 20, pika 2 dhe 4, kompania  “Valdrini-A” Sh.p.k Kramovik, Rahovec, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, organizojnë: DEBAT PUBLIK Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për eksploatimin e gurit gëlqeror në ...

Më shumë...

Për të gjitha veprimtaritë afariste që veprojnë në Komunën e Junikut e diela ditë pushimi

Njoftohen të gjithë qytetarët që ushtrojnë veprimtaritë e tyre afariste brenda territorit të komunës së Junikut se nga e diela e datës 26.01.2020, do të fillohet me implementimin e rregullores së re, ku është e përcaktuar që e Diela është ditë pushimi për të gjitha veprimtaritë në territorin e Komunës ...

Më shumë...

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) ka mbajtur mbledhjen e parë për vitin 2020

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) në komunën e Skenderajt ka mbajtur mbledhjen e radhës, të parën për vitin 2020, në të cilën janë diskutuar siguria e përgjithshme dhe çështje të tjera me rëndësi për komunën. Takimin e ka kryesuar Nënkryetari i Komunës së Skenderajt, Nuredin Lushtaku, i cili ...

Më shumë...

Komuna e Rahovecit është përfituese e 2 EKG për nevojat e QKMF-së në Rahovec

Komuna e Rahovecit përkatësisht Drejtoria e Shëndetësisë, është përfituese e 2 EKG për nevojat e QKMF-së në Rahovec. ‘’Ky donacion ka ardhur si rezultat i bashkëpunimi të mirë që komuna e Rahovecit ka  pasur me kontingjenti Italian të KFORIT.  Donacione të tilla funksionalizojnë edhe më shumë QKMF-në, si dhe shërbejnë ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj bënë homazhe pran lapidarit të martirëve në Reçak

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, së bashku me deputetë të kuvendit të Republikës së Kosovës dhe kryetarë te komunave, ishte në vendin e sakrificës dhe kthesës historike, në Reçak, për të nderuar dhe kujtuar të rënët në masakrën e këtij fshati! Me kë rast kryetari Ramosaj ka bërë ...

Më shumë...

Në 21 vjetorin e masakrës së Reçakut, Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka kujtuar 45 të rënët e kësaj masakre

Në 21 vjetorin e masakrës së Reçakut, Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka kujtuar 45 të rënët e kësaj masakre, të cilët sipas tij u bënë gurëthemel i Lirisë dhe Pavarësisë së Kosovës. Kryetari Jashari ka thënë se me këtë masakër, falë punës sensibilizuese të ish ambasadorit të ...

Më shumë...

Kryetari Jashari ka pritur në takim Kryetarin Muharremaj

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, përmes një postimi të tij në facebook, ka njoftuar se e ka prita në takim Kryetarin e Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, me të cilin ka biseduar rreth bashkëpunimit ndërkomunal dhe shkëmbimit të përvojave qeverisëse për zhvillimin e komunave të Skenderajt dhe asaj ...

Më shumë...