tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet (faqe 30)

Institucionet

Basri Sylejmani u zgjodh Kryesues i Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në Viti

Në Viti, është mbajtur mbledhja e parë e Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport. Me këtë rast Basri Sylejmani nga Lidhja Demokratike e Kosovës me shumicë votash u zgjodh Kryesues i këtij komiteti. Gjithashtu në këtë mbledhje është prezantuar edhe plani i punës së Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini ...

Më shumë...

Njoftim nga DBPZhR në Rahovec  për fermerët përfitues të mekanizmave bujqësorë

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit, njofton fermerët përfitues të mekanizmave bujqësorë, se me datë 11.12.2019 ( e Mërkurë), do të bëhet shpërndarja e mekanizmave bujqësorë, faza e katërt. Në këtë fazë do të shpërndahen: Kultivatorë, si dhe Plugjeve dy krahësh Drejtori i Drejtorisë për ...

Më shumë...

FSK-ja do të organizoj trajnim edhe në territorin e komunës së Malishevës 

Komuna e Malishevës, njofton qytetarët se në pishinën e Banjës së Malishevës, trajnimi do të zhvillohet, më datë 12 dhe 13.12. 2019, nga pjesëtarët  e FSK-së  dhe instruktorët, me varka duke aplikuar teknika ushtarake. Po ashtu, KOMBRSH, njofton se organizon  dhe realizon trajnimin “Simboli i Ujkut”, nga data 16 dhe ...

Më shumë...

Kryetari Begaj, inspektoi punimet në gjashtë projekte

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i shoqëruar edhe nga zyrtarët përgjegjës, i ka inspektuar punimet në ndërtimin e urgjencës në Malishevë, meremetimin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Malishevë dhe hapjen dhe rregullimin e rrugëve në fshatin Bardh. Po ashtu janë inspektuar punimet edhe punët në ndërtimin ...

Më shumë...

Shtëpia e Ankandeve Kosova, organizon Ankandin Live27 me vetura nga komuna e Junikut  

Komuna e Junikut njofton qytetarët se, Shtëpia e Ankandeve Kosova, organizon Ankandin Live27 me vetura nga komuna e Junikut. Ankandi mbahet me datë 14 dhjetor 2019, në ora 11:00 në Shtëpinë e Ankandeve Kosova, adresa Lagja Veternik, Magjistralia Prishtinë-Graçanicë. Gjendjen e veturave mund ta shihni çdo ditë pune nga ora ...

Më shumë...

Kryetari Begaj mbajti mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, sikur çdo të hëne, ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve, ku ka kërkuar nga drejtoritë, që të përshpejtojnë realizimin e planifikimeve për këtë vit, në mënyrë që viti të mbyllet sipas planifikimeve që drejtoritë i kanë bërë, përfshi edhe realizimin ...

Më shumë...

Urime 7 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Aviacionit Civil

Departamenti i Aviacionit Civil – Ministria e Infrastruktures dhe Trasportit, uron të gjithë komunitetin e aviacionit në Republikën e Kosovës me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil. Para 75 vitesh, me 7 dhjetor 1944 në Cikago të ShBA-ve u nënshkrua Konventa Ndërkombëtare e Aviacionit Civil ,me të cilën u ...

Më shumë...

Ka filluar asfaltimi i disa segmentëve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc

Në kuadër të projekteve të shumta infrastrukturore që po zhvillohen në kominën e Skenderajt, ka filluar asfaltimi i disa segmentëve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc. E pranishme për të parë nga afër punimet ishte edhe drejtoresha e Urbanizmit Sanije Ahmeti së bashku me inxhinierë dhe profesionistë. Ky projekt ...

Më shumë...

Në Rahovec është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale ,,Sulejman Krasniqi”

Në Rahovec në ditëlindjen e atdhetarit dhe shkrimtarit tonë të madh, Sulejman Krasniqi, është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale e cila me nderë mban emrin e tij. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i cili ndër të tjera tha: Duke nderuar jetën ...

Më shumë...

KOMUNA E JUNIKUT PRANON DONACION NGA LMT-KFOR-i ITALIAN

LMT dhuroj laptop si donacion për Komunën e Junikut, përkrahje kjo që shënon vazhdimësinë e përkrahjeve të kaluara dhe sipas përfaqësuesve nga LMT kjo vije si rrjedhojë e bashkëpunimit të mirë ndër vite mes Komunës së Junikut dhe LMT-së, respektivisht qasjes së hapur dhe mikpritëse që ka komuna e Junikut ...

Më shumë...

Malisheva organizon debatin e dytë publik me qytetarë

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Komuna e Malishevës organizon debatin e dytë publik me qytetarë, ky takim do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Malishevës, me datë 19.12.2019, me fillim në ora 10:00.                                   ...

Më shumë...

Komuna e Rahovecit organizon debatin e dytë publik me qytetarë

Në bazë të nenit 68, paragrafi 1 të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale Nr. 03/L-040, në bazë të neneve 23, 24 dhe 25 të Statutit të Komunës së Rahovecit Nr. 1005 i datës 29.03.2017, nenit 7  të Rregullores Komunale për Transparencë NR. 03/2019, Kryetari i Komunës së Rahovecit, organizon:                                                          D ...

Më shumë...

Dhjetë familje përfituese në projektin “Mbështetje e integruar Socio-ekonomike për familjet shumë të prekura”

Ka përfunduar projekti i Organizatës Ndërkombëtare Humanitare Gjermane “Arbeiter –Samariter-Bund Detchland” (ASB), “Mbështetje e integruar Socio-ekonomike për familjet shumë të prekura”, që është realizuar në bashkëpunim me Komunën e Malishevës, dhe është realizuar në Malishevë. Për këtë qëllim, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për ...

Më shumë...

Deçani vazhdon me projekte për qytetarët e sajë

Komuna e Deçanit po vazhdon me realizimin e shumë projekteve në territorin e sajë, një prej tyre është edhe Projekti për ndërtimin e urës së re në lumin lumbardh që kalon nëpër fshatin Prilep të komunës së Deçanit, ky investim ka qenë shumë i nevojshëm për lehtësimin dhe përmirësimin e ...

Më shumë...

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi). Të pranishëm ishin anëtarët e KKSB-së, përfaqësues nga OSBE, dhe KFOR-i. Fillimisht Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, njëherit  edhe kryesues i këtij këshilli hapi mbledhjen duke i përshëndetur ...

Më shumë...

Në Malishevë, ndihmohen 250 familje nga Shoqata “Kuvajti” për Bamirësi

Komuna e Malishevës ka një bashkëpunim të mirë me Shoqatën “Kuvajti” për Bamirësi,(SHKB), zyra në Kosovë, dhe falë këtij angazhimi të gjatë dhe miqësorë u ndihmuan 250 familje në asistencë sociale me nga një pako ushqimore. Kryetari i Komunës së Malishevë, Ragip Begaj dhe Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi e ...

Më shumë...