kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet (faqe 32)

Institucionet

Urime 7 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Aviacionit Civil

Departamenti i Aviacionit Civil – Ministria e Infrastruktures dhe Trasportit, uron të gjithë komunitetin e aviacionit në Republikën e Kosovës me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil. Para 75 vitesh, me 7 dhjetor 1944 në Cikago të ShBA-ve u nënshkrua Konventa Ndërkombëtare e Aviacionit Civil ,me të cilën u ...

Më shumë...

Ka filluar asfaltimi i disa segmentëve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc

Në kuadër të projekteve të shumta infrastrukturore që po zhvillohen në kominën e Skenderajt, ka filluar asfaltimi i disa segmentëve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc. E pranishme për të parë nga afër punimet ishte edhe drejtoresha e Urbanizmit Sanije Ahmeti së bashku me inxhinierë dhe profesionistë. Ky projekt ...

Më shumë...

Në Rahovec është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale ,,Sulejman Krasniqi”

Në Rahovec në ditëlindjen e atdhetarit dhe shkrimtarit tonë të madh, Sulejman Krasniqi, është shënuar Dita e Bibliotekës Komunale e cila me nderë mban emrin e tij. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i cili ndër të tjera tha: Duke nderuar jetën ...

Më shumë...

KOMUNA E JUNIKUT PRANON DONACION NGA LMT-KFOR-i ITALIAN

LMT dhuroj laptop si donacion për Komunën e Junikut, përkrahje kjo që shënon vazhdimësinë e përkrahjeve të kaluara dhe sipas përfaqësuesve nga LMT kjo vije si rrjedhojë e bashkëpunimit të mirë ndër vite mes Komunës së Junikut dhe LMT-së, respektivisht qasjes së hapur dhe mikpritëse që ka komuna e Junikut ...

Më shumë...

Malisheva organizon debatin e dytë publik me qytetarë

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Komuna e Malishevës organizon debatin e dytë publik me qytetarë, ky takim do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Malishevës, me datë 19.12.2019, me fillim në ora 10:00.                                   ...

Më shumë...

Komuna e Rahovecit organizon debatin e dytë publik me qytetarë

Në bazë të nenit 68, paragrafi 1 të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale Nr. 03/L-040, në bazë të neneve 23, 24 dhe 25 të Statutit të Komunës së Rahovecit Nr. 1005 i datës 29.03.2017, nenit 7  të Rregullores Komunale për Transparencë NR. 03/2019, Kryetari i Komunës së Rahovecit, organizon:                                                          D ...

Më shumë...

Dhjetë familje përfituese në projektin “Mbështetje e integruar Socio-ekonomike për familjet shumë të prekura”

Ka përfunduar projekti i Organizatës Ndërkombëtare Humanitare Gjermane “Arbeiter –Samariter-Bund Detchland” (ASB), “Mbështetje e integruar Socio-ekonomike për familjet shumë të prekura”, që është realizuar në bashkëpunim me Komunën e Malishevës, dhe është realizuar në Malishevë. Për këtë qëllim, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për ...

Më shumë...

Deçani vazhdon me projekte për qytetarët e sajë

Komuna e Deçanit po vazhdon me realizimin e shumë projekteve në territorin e sajë, një prej tyre është edhe Projekti për ndërtimin e urës së re në lumin lumbardh që kalon nëpër fshatin Prilep të komunës së Deçanit, ky investim ka qenë shumë i nevojshëm për lehtësimin dhe përmirësimin e ...

Më shumë...

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi). Të pranishëm ishin anëtarët e KKSB-së, përfaqësues nga OSBE, dhe KFOR-i. Fillimisht Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, njëherit  edhe kryesues i këtij këshilli hapi mbledhjen duke i përshëndetur ...

Më shumë...

Në Malishevë, ndihmohen 250 familje nga Shoqata “Kuvajti” për Bamirësi

Komuna e Malishevës ka një bashkëpunim të mirë me Shoqatën “Kuvajti” për Bamirësi,(SHKB), zyra në Kosovë, dhe falë këtij angazhimi të gjatë dhe miqësorë u ndihmuan 250 familje në asistencë sociale me nga një pako ushqimore. Kryetari i Komunës së Malishevë, Ragip Begaj dhe Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi e ...

Më shumë...

Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019 do të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor

Bordi i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, në Skenderaj në mbledhjen e mbajtur më 04.12.2019, ka vendosur që edicioni i pesëmbëdhjetë i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor 2019. Siç e dini Festivali mbahet në vigjilje të festave të Nëntorit: Ngritja ...

Më shumë...

Komuna e Skenderajt përfitoi 614 shporta për mbeturina 120L nga GIZ-i Gjerman

Në kuadër të ofrimit për shërbime më të mira për qytetarët, komuna e Skenderajt përfitoi 614 shporta për mbeturina. Në pranimin e këtij donacioni ishte dhe drejtori i shërbimeve publike, Gëzim Ejupi. Këto shporta do të shpërndahen në mënyrë proporcionale në fshatrat e komunës së Skenderajt, duke shtrirë rrjetin e ...

Më shumë...

Ministrja Zhivic në panairin ndërkombëtar të bujqësisë “CroAGRO” në Zagreb

Një delegacion i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, i udhëhequr nga ministrja në detyrë, Dijana Zhivic, po merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë, Pajisjeve dhe Makinerisë Bujqësore \”CroAGRO\”, i cili po mbahet në Zagreb të Kroacisë. Në këtë panair po marrin pjesë kompani nga vende të ndryshme ...

Më shumë...

Njoftim publik nga MKRS

Njoftim publik nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, lidhur me shkresën/sqarimin i cili ka qarkulluar si opinion i Departamentit Ligjor këto ditë nëpër media që ndërlidhet me mandatin e kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës, sqaron të gjitha palët e përfshira në këtë proces si dhe opinionin publik, ...

Më shumë...

Latifi: Sistemi arsimor në komunën e Rahovecit është prioritet i yni

Për të parë nga afër mbarëvajtjen e procesit arsimor, sidomos në shkollat e mesme të larta, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, së bashku me drejtorin e arsimit kanë takuar mësimdhënësit e SHML “Xhelal Hajda – Toni” në qytet dhe SHML “Ukshin Hoti” në Krushë të Madhe. Në këto ...

Më shumë...

Ka filluar asfaltimi i segmenteve të rrugëve në fshatin Kopiliq

Në vazhdim të punimeve në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në komunën e Skenderajt, ka filluar asfaltimi i segmenteve të rrugëve në fshatin Kopiliq i Ulët. Për të parë nga afër punimet i pranishëm ishte edhe Kryetari Bekim Jashari, së bashku me drejtoreshën e Urbanizmit Sanije Ahmeti, inxhinierë dhe profesionistë. Kryetari ...

Më shumë...