tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet (faqe 31)

Institucionet

Në komunën e Vitisë deri më sot janë regjistruar 6 familje të ardhura nga Shqipëria

Me një vendim të kryetarit të komunës së Vitisë Sokol Haliti, pos që është formuar Komisionin Komunal për mbledhjen e ndihmave për Shqipëri, gjithashtu është formuar edhe Komisionin Komunal për regjistrimin e qytetarëve të ardhur nga Shqipëria në Komunën e Vitisë. Këto dy komisione janë takuar dhe kanë bashkërenditur aktivitetet ...

Më shumë...

Komuna e Vitisë vetëm gjatë këtij viti ka konfiskuar mbi 115 m3 dru zjarri dhe 27 automjete me të cilët po transportoheshin masë drusore në mënyrë ilegale

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti vitin 2019 e kishte shpallur vit të mbrojtjes së pyjeve në këtë komunë. Me këtë rast janë ndërmarrë masa të shumta për mbrojtjen e pyjeve publike në territorin e Komunës së Vitisë dhe vetëm gjatë këtij viti janë konfiskuar 27 automjete me të ...

Më shumë...

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” shënon 10 vjetorin e hapjes

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, ka shënuar ditën e shkollës dhe njëherit 10 vjetorin e hapjes së kësaj qendre shkollore. Në ceremoninë e shënimit të kësaj dite, morën pjesë edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, përfaqësuesja e Ambasadës së Norvegjisë në Kosovë, Jenny Stenberg Sorvold, përfaqësues ...

Më shumë...

Malisheva vazhdon përkujdesjen për të zhvendosurit nga zona e Durrësit

Komuna e Malishevës dhe Këshilli koordinues i formuar nga Kuvendi i Komunës, në bashkëpunim të ngushtë me organizatat joqeveritare, përkatësisht SH.B. “Shën Tereza” dhe Qendra Rinore në Malishevë, me vullnetarët e saj, janë duke i ndihmuar të zhvendosurit me pako ushqimore dhe higjienike, me qëllim që të kenë kushte normale ...

Më shumë...

Po realizohen edhe tri projekte në Komunën e Malishevës

Kanë filluar punimet dhe po realizohen edhe tri projekte në Komunën e Malishevës. Ndërtimi i objekti të urgjencës në QKMF, rregullimi dhe asfaltimi i një rruge në Gurbardh dhe hapja dhe rregullimi i afro dy kilometra rrugë në fshatin Bardh, kjo e fundit vazhdim i projektit i filluar më herët. ...

Më shumë...

Mbahet mbledhja e X-të e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit

Është mbajtur mbledhja e X-të e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, në mbledhjen merrnin pjesë, kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, kryesuesi i Kuvendit, Dr.Haki Shehaj, i cili edhe e ka kryesuar mbledhjen, anëtarë të Kuvendit, drejtor të drejtorive komunale, përfaqësues të OSBE-së dhe monitorues dhe shoqëri ...

Më shumë...

NXËNËSIT E SHKOLLËS FILLORE TË MESME TË ULËT “EDMOND HOXHA” ME OBJEKT TË RI SHKOLLOR

Në Junik u vu gurthemeli i objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Edmond Hoxha”. Objekti është hartuar bazuar në kërkesat dhe nevojat e nxënësve me qëllim të zhvillimit efikas të procesit mësimor. Ky projekt infrastrukturor i arsimit fillor është i një rëndësie të veçantë për nxënësit ...

Më shumë...

REKORD NË MBLEDHJEN E TË HYRAVE KOMUNALE NË RAHOVEC DERI MË TANI

Kryetari i komunës së Rahovecit Snajl Latifi në një postim të tij në facebook ka thënë: Për një qeverisje të mirë është shumë e nevojshme menaxhimi efikas i parasë publike. Si komunë kemi shtruar para vetes detyrat, planet dhe qëllimet në të cilat mbështetemi në realizimin e kërkesave të qytetarëve ...

Më shumë...

Vihet gurthemeli i shkollës fillore “Milaim Krasniqi” në Kaznik të Rahovecit

Duke u nisur nga parimi që: “Edukata është arma më e fuqishme të cilën ne mund ta përdorim për të ndryshuar botën” dhe me përkushtimin tonë sistematik përfshirë të gjitha zonat e komunës së Rahovecit, kemi vënë gurthemelin e shkollës fillore “ Milaim Krasniqi ” në Kaznik, ka thënë kryetari ...

Më shumë...

Kryetari Haliti morri pjesë në takimin me temën “Performanca komunale – vështrim drejt të ardhmes”

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka marrë pjesë në takimin me temën “Performanca komunale – vështrim drejt të ardhmes”. Qëllimi i këtij takimi është të diskutohet performanca komunale, mekanizmi i grantit të performancës, arritjet dhe sfidat. Gjatë këtij takimi kryetarët e komunave kanë diskutuar rreth bashkimit të Grantit ...

Më shumë...

Kuvendi Komunal i Vitisë ka ndarë 4000€ për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Kuvendi Komunal i Vitisë, ka mbajtur një seancë të jashtëzakonshme dhe ka vendosur që 4000 € të ju ndahen si ndihmë financiare për të ndihmuar familjet e prekura nga dëmet që janë shkaktuar nga tërmeti në Shqipëri. Konkretisht pas diskutimeve nga këshilltarët e Kuvendit Komunal të Vitisë, u bë me ...

Më shumë...

Njoftim për shënimin e 21 vjetorit të rënies heroike të dëshmorëve: Muhamet Malsori, Hysni Duraku, Isak Hoti, Sinan Hoti, Sedat Hoti, Hida Hoti, Ismet Hoti dhe Skender Hameli

Komuna e Rahovecit dhe OVL e UÇK- së dega në Rahovec organizon Tubim Përkujtimor në nderim të dëshmorëve të Kombit: Muhamet Malsori, Hysni Duraku, Isak Hoti, Sinan Hoti, Sedat Hoti, Hida Hoti, Ismet Hoti dhe Skender Hameli, të mërkurën me 4 dhjetor 2019 do të bëhen homazhe dhe nderohen dëshmorët ...

Më shumë...

Këshilli i drejtorëve në Malishevë mbajti mbledhjen e rregullt javore

Këshilli i drejtorëve në Malishevë, mbajti mbledhjen e rregullt javore, mbledhje e cila u udhëhoq nga nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, ku u njoftua drejtpërdrejt, nga secili drejtor, për projektet dhe punët të cilat janë në përfundim e sipër dhe ato që janë duke vazhduar. Lajmi më i ...

Më shumë...

Me intensitet të shtuar po punohet në rregullimin e rrugëve në Bjeshkët e Deçanit

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka inspektuar punimet të cilat janë duke vazhduar në rregullimin e rrugëve në  bjeshkët e komunës së Deçanit. Është duke vazhduar puna ne segmentin e dytë në rrugën e Bellesë, si dhe punimet të cilat po i japin jetë qendrës më të madhe ...

Më shumë...

Kryetari Ramosaj, nderon më mirënjohjen bashkëthemeluesit e organizatës ,,Edhe unë dua të jetoj’’

Me motivacionin “Për kontributin e dhënë në ndihmë familjeve në nevojë, në ndërtimin e shtëpive si dhe ndihmë personave të sëmur për shërim, brenda dhe jashtë vendit, kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka nderuar dy bashkëthemeluesit e Organizatës ,,Edhe unë dua të jetoj’’ Prof. Muharrem Likaj dhe Avdullah ...

Më shumë...

Nënkryetari Berisha dhe kapiteni Krasniqi, vizituan disa familje që po qëndrojnë në Malishevë

Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha dhe komandanti i stacionit policor në Malishevë, kapiten Azem Krasniqi, i kanë vizituar disa familje, nga zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri, të cilat janë zhvendosur në Malishevë. Berisha dhe Krasniqi, janë njoftuar me familjet, akomodimin e tyre dhe nevojat që ata ...

Më shumë...