tv dielli
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet (faqe 28)

Institucionet

Kryetari Latifi ka nënshkruar Urdhëresën për ndalimin e përdorimit të produkteve (mjeteve) piroteknike

Duke u bazuar në nenit 13 dhe nenin 58 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale të Republikës së Kosovës  Nr. 03/L-040 (Gazeta zyrtare e Republikës së Kosovës Nr. 28/2008), kërkesës së Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor me Nr. 7272/19 të datës 16.02.2019 dhe nenit 74 dhe nenit 92 paragrafi 1 ...

Më shumë...

PËR SQARIMIN E OPINIONIT PAS LAJMIT TË PAVËRTETË NGA NJË PORTAL QË PRETENDON TË PRODHOJË “LAJME BOMBASTIKE”

MI LOGO

Me qëllim të mbrojtjes së opinionit nga dezinformimet dashakeqe, Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës sqaron se, Ministri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, nuk nënshkruan kontrata punë dhe nuk shpall konkurse sepse këto i takojnë njësive kërkuese dhe Zyrtarit Kryesor Administrativ të Ministrisë sipas hierarkisë që rregullohet me Ligjin për ...

Më shumë...

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E XI TË RREGULLT TË KUVENDIT KOMUNAL TË VITISË

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë se mbledhja e -XI- e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, do të mbahet me datë 26.12.2019, (e Enjte), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në sallën e kuvendit në Shtëpinë e Kulturës, “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti. Kjo mbledhje ...

Më shumë...

Në Pozheran asfaltohet rruga “Sabit Zuka”

Në Pozheran të komunës së Vitisë është asfaltuar rruga “ Sabit Zuka”, me këtë rast punimet i kanë vizituar Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, Kryesuesi i Kuvendit, Naim Pira të shoqëruar nga Koordinatori i këtij lokaliteti, Ilir Zuka. Banorët e Pozheranit potencuan se asfaltimi i kësaj rruge ka ...

Më shumë...

Kryetari Haliti priti në takim Përfaqësuesin e Sekretarit të Përgjithshëm të UNMIK-ut  Zahir Tanin

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor ka pritur sot Përfaqësuesin Special të Sekretarit të Përgjithshëm të UNMIK-ut Zahir Tanin. Gjatë këtij takimi Kryetari Haliti e ka njoftuar atë dhe bashkëpunëtorit e tij lidhur me projektet e ndryshme në komunën e Vitisë që janë realizuar dhe ato që ...

Më shumë...

Njoftim publik lidhur me mbajtjen e mbledhjes së dymbëdhjetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit, se mbledhja e dymbëdhjetë  e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet me 26 dhjetor 2019 (e Enjte), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Rahovecit dhe kjo mbledhje, sikurse edhe ...

Më shumë...

KPF- Rekomandoi për Kuvend Draft-Rregulloren për Transparencë

Komiteti për Politikë dhe Financa në komunën e Malishevës, mbajti mbledhjen e -XI- (njëmbëdhjetë) të rregullt për vitin 2019, të cilën e udhëhoqi, Kryesuesi, Rrahim Morina. Pas shqyrtimit dhe miratimit të procesverbalit të mbledhjes së -X- të KPF-së, për disa kërkesa u kërkuan të dhëna shtesë, ndërsa për Planin Komunal ...

Më shumë...

Hapësirat publike në Komunën e Junikut janë pasuruar me fidane

Komuna e Junikut vazhdon angazhimin dhe dinamizimin e punëve me synim të arritjes së qëllimit për Junikun e pastër dhe ekologjik, duke shërbyer në mbrojtje të natyrës, ruajte dhe mirëmbajtje të trashëgimisë natyrore. Në kuadër të iniciativës „Për mjedis të pastër dhe ekologjik“ sot gjatë ditës janë mbjellur fidane në ...

Më shumë...

Ka filluar asfaltimi i rrugës Runik- Syriganë dhe segmenteve tjera të rrugëve në këtë pjesë

Lajm i mirë për banorët e Bashkësisë Lokale të Runikut, sepse sot filloi asfaltimi i rrugës Runik-Syriganë dhe segmenteve tjera të rrugëve në këtë pjesë, për të parë nga afër punimet ishin nënkryetari i komunës së Skenderajt Nuredin Lushtaku së bashku me drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti dhe bashkëpunëtorë. Po ...

Më shumë...

Kryetari Jashari, ndan shpërblim prej 1000 euro për klubin e volejbollit “Skenderaj” në konkurrencën e femrave të cilët fituan kupën e FVK-së

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari ka pritur në takim KV “Skenderaj” ku ditë më parë ky klub fitoi kupën e Federatës së Volejbollit në Kosovë. Ndër të tjera kryetari Jashari ka shkruar: “Sot, prita në takim Klubin e Volejbollit “Skenderaj” në konkurrencën e femrave, të cilat ditë më ...

Më shumë...

Skenderaj po vazhdon me investime në Infrastrukturë

Komuna e Skenderajt po vazhdon me investime infrastrukturore në tërë territorin e sajë, një gjë e tillë është duke vazhduar edhe në projektin për asfaltimin e parkingjeve brenda zonës urbane në qytet. Banorët që jetojnë në këto banesa, tashmë do të kenë qasje infrastrukturore më të mirë dhe më moderne ...

Më shumë...

SHFMU,,Esad Mekuli’’ shënon ditën e shkollës

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me drejtorin e DKA-së  Bekim Vishaj dhe bashkëpunëtor të tjerë, në ditë e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët ,,Esad Mekuli’’ në fshatin Maznikë kanë bërë edhe inaugurimin e renovimit me efiçencë të kësaj shkolle, në vlerë prej 21,266.00€, investim ky nga ...

Më shumë...

Kryetari Begaj priti, bletarin, Fazli Krasniqin fituesin e medaljes së artë

Fazli Krasniqi, nga Lumishta e Malishevës, anëtar i Shoqatës së Bletarëve “Mëma”, mori pjesë në garën ndërkombëtare për cilësinë e mjaltit, e cila u mbajt në Tetovë, ditë më parë, ku në këtë ngjarje me karakter garues, prezantonin 14 shtete ( Katërmbëdhjetë), nga Ballkani dhe më gjerë. Nga 239 mostrat ...

Më shumë...

Kryetari Haliti ka nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit për realizimin e projektit “Iniciativat testuese për investimet e njësive të banimit në efiçiencën e energjisë”

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Marko Kosir, udhëheqës i Ekipit në kuadër të projektit “Subvencionet për Efiçiencë të Energjisë në Kosovë” (SEEK) kanë nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit për realizimin e projektit “Iniciativat testuese për investimet e njësive të banimit në efiçiencën e energjisë”. Ky projekt zbatohet sipas ...

Më shumë...

PROGRAMI I RIINTEGRIMIT PËR PERSOVAT E RIATËDHESUAR

Komuna e Junikut në bashkëpunim me Ministrin e Punëve të Brendshme përmes Programit për Riintegrim për Personat e Riatdhesuar, ka furnizuar me orendi shtëpiake qytetarin e Junikut të riatdhesuar gjatë vitit 2018, me qëllim të ofrimit të kushteve të përshtatshme për jetesë dhe lehtësimit të integrimit në shoqëri.

Më shumë...

Kryetari Ramosaj ka prit në takim Klubin e Hendbollit të femrave ,,Jusuf Gërvalla”

Të shoqëruar nga Prof. Musa Berisha , KF-Hendbollit të femrave ,, Jusuf Gërvalla ’’ janë printuar nga i pari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj. Bashkë kanë nda sukseset për këtë vit ku aktualisht janë në Super Ligë dhe pretendojnë që në vitin 2020,të renditen ndër ekipet më të mira ...

Më shumë...