Airport Adem Jashari
kek
tv dielli
MIT
Fillimi / Institucionet (faqe 27)

Institucionet

Kryetari Jashari ka pritur në takim një delegacion shtetëror nga Emiratet e Bashkuara Arabe

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, ka pritur në takim një delegacion shtetëror nga Emiratet e Bashkuara Arabe, të udhëhequr nga shefi i kabinetit të Ministrit të Financave, Mirza As Saeg. Kryetari Jashari bashkë me myftiun e Kosovës, Naim Ternava kanë shoqëruar delegacionin nga Emiratet e Bashkuara Arabe në ...

Më shumë...

KOMUNA E JUNIKUT PJESË E PROJEKTIT NGA USAID “KOMUNA TRASPARENTE, EFEKTIVE DHE LLOGARIDHËNËSE

Komuna e Junikut ka mirëpritur iniciativën nga USAID-i që të bëhet komunë në fokus në kuadër të projektit „Komuna Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse“, projekt që ofron ekspert, forma, modele dhe udhëzues për të përmirësuar transparencën, efektivitetin dhe llogaridhënien e procesit komunal në fushën e prokurimit, auditimit të brendshëm, menaxhimit financiar ...

Më shumë...

Komuna e Hanit të Elezit do të jetë pjesë e projektit “Informimi publik për shërbimet juridike falas”

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti në takim pune Anita Kalanderi, Drejtoreshë Ekzekutive e Agjencisë për ndihmë juridike falas, Rrona Berisha nga GIZ-i dhe Brikena Avdyli nga Fondacioni Jahjaga. Mysafiret nga Fondacioni Jahjaga e njoftuan Kryetarin Suma në lidhje me projektin “Informimi publik për shërbimet juridike ...

Më shumë...

Mbahet takimi i parë i Ekipit Komunal për planifikimin e sheshit qendror të qytetit të Rahovecit

Ekipi Komunal për Planifikim i themeluar nga Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi me vendim Nr. 02/289/2020, me datë: 20.02.2020, ka mbajtur takimin e parë për planifikimin e sheshit qendror të qytetit të Rahovecit. Në këtë takim u diskutua për punët e arritura deri më tani, si dhe për ...

Më shumë...

Kryetari Latifi ka pranuar Aneks Marrëveshjen për bashkëfinancim mes Komunës së Rahovecit dhe IADK-së

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, në takim me Drejtorin Ekzekutiv të Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës IADK, Zenel Bunjaku, ka pranuar Aneks Marrëveshjen për bashkëfinancim mes Komunës së Rahovecit dhe IADK-së. Marrëveshja ka për qëllim realizimin e bashkëfinancimit dhe mbështetjes së përfituesve potencial në kuadër të ...

Më shumë...

Dëshmorët e fshati Baballoq janë dekoruar me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”   

Me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”, me një ceremoni të veçantë, janë dekoruar të gjithë dëshmorët e fshatit Baballoq. Adem Mataj 1900-1947 Mustafë Halil Qallakaj 1897-1955 Agron Gjocaj 1978-1998 Asllan Batushaj 1980-1999 Avni Sinanaj 1979-1998 Milaim Gjocaj -1975-1998 Muhamet Bardheci 1980-1999 Nexhat Humaj 1980-1998 Zenun Mataj 1975-1998 Kujtim Qallakaj 1977-1999 Demush ...

Më shumë...

QKMF në Viti me aktivitete për vetëdijesim dhe mbrojtje nga Koronavirusi

Në vazhdën e aktiviteteve për vetëdijesimin e qytetarëve dhe informim sa i përket mbrojtjes së gripit të koronavirusit, që trashmë është paraqitur edhe në vendet e rajonit, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, ka zhvilluar një aktivitet në bashkëpunim me shkollat e kësaj komune. “Me qëllim të informimit të ...

Më shumë...

Kryetari, Begaj, bisedoi edhe këtë të enjte me qytetarë

Kryetari i Malishevës, Ragip Begaj ka folur për investimet që janë bërë gjatë kohës sa ka qeverisur gjatë mandatit të kaluar

Për pritjen e qytetarëve, Kryetari i komunës së Malishevës Ragip Begaj, e ka caktuar ditën e enjte, me fillim në ora 13:00. Edhe sot e realizoi një  takim të tillë me qytetarë, ku  ndër  kërkesat që ia drejtuan kryetarit, ishin  të ndryshme, si për sigurim të strehimit, shëndetësore dhe për ...

Më shumë...

Kuvendi i komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2020

Kuvendi i komunës së Hanit të Elezit mbanë mbledhjen e dytë të rregullt për vitin 2020. Këshilltarët komunal për rendë të ditës shqyrtuan: Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar, Shqyrtimi i informatës mbi raportin e punës së kryetarit të komunës për vitin 2019, Miratimi i shpenzimeve buxhetore për vitin ...

Më shumë...

U mbajt seanca e dytë e Kuvendit Komunal të Vitisë

Kuvendi komunal i Vitisë, ka mbajtur seancën e dytë të radhës ku janë shqyrtuar dhe miratuar një varg pikash, që ishin paraparë për këtë mbledhje. Fillimisht, këshilltarët e Kuvendit kanë adresuar pyetjet dhe interesimet e tyre rreth shumë çështjeve, për të cilat kanë dhënë përgjigje zëvendëskryetari i komunës Hasan Aliu ...

Më shumë...

Publikohet raporti për fermerët të cilët kanë plotësuar kriteret e aplikimit dhe janë përzgjedhur si përfitues për ndërtimin e serrave

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit ka publikuar raportin për fermerët, të cilët kanë plotësuar kriteret e aplikimit dhe janë përzgjedhur si përfitues për ndërtimin e serrave me participim 80% komuna, 20% fermeri duke u bazuar në thirrjen e publikuar të datës 20.09.2019. Vërejtje: Përfituesit ...

Më shumë...

Kryetari Begaj dhe drejtori Hoti, vizituan qendrat shëndetësore në Malishevë

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Liridon Hoti, i kanë vizituar disa prej qendrave dhe punkteve shëndetësore në fshatrat e Komunës së Malishevës. Ata janë njoftuar nga personeli shëndetësor me shërbimet që janë duke ofruar sidomos në këto ditë të ...

Më shumë...

STUHI TE FORTA KANË PËRFSHIRË KOMUNËN E JUNIKUT

Komuna e Junikut është përfshi nga stuhi të forta pasditën e së mërkurës, duke shkaktuar ndërprerje të rrymës dhe dëme në rrjetin energjetik, probleme të cilat Drejtoria e Shërbimeve Publike në bashkëpunim me kompaninë KESCO po mundohet t’i evitoj, mirëpo mbetet shqetësuese siguria e qytetarëve për çka komuna e Junikut ...

Më shumë...

Komuna e Deçanit pjesë e projektit të USAID-it “Komunat Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse”

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, priti në takim pune Jeton Cana – ekspert për qeverisje lokale dhe administratë publike në USAID, Afërdita Mekuli – drejtoreshë e projektit të USAID-it, dhe Agim Salihu – zëvendësdrejtor i projektit të USAID-it, ,,Komunat Transparente Efektive dhe Llogaridhënëse” (TEAM) si dhe Cristina Davis ...

Më shumë...

Ministri Mustafa takoi ambasadoren e Kroacisë, Danijela Barisic

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, priti në takim ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic, me të cilën kanë diskutuar për projektet zhvillimore të ministrisë për këtë vit, si dhe për mundësitë e bashkëpunimit mes të dyja vendeve në sektorin e bujqësisë. Ministri Mustafa e ka ...

Më shumë...

Ministri Mustafa: Shoqatat e fermerëve, partner kryesorë të Ministrisë së Bujqësisë

Shoqatat Bujqësore të Kosovës, do të jenë partner kryesorë të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit  Rural, në hartimin dhe zbatimin e të gjitha politikave mbështetëse për fermerët dhe përpunuesit në të gjithë sektorët e bujqësisë dhe zhvillimit rural. Konfirmimin për këtë e ka dhënë ministri i MBPZhR-së, Besian Mustafa, ...

Më shumë...