Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet (faqe 513)

Institucionet

Kërvasaria mblodhi intelektualët e saj, për ti kujtuar dëshmorët  

Kryesia e fshatit Kërvasari të komunës së Malishevës, përkatësisht kryetari i fshatit, z.Besnik Bytyçi, i ka organizuar të gjithë intelektualët e fshatit, për ti kujtuar dëshmorët dhe historinë e fshatit Kërvasari.  Në këtë tubim të organizuar, krahas intelektualëve të këtij fshati, mori pjesë edhe kryetari i Komunës së Malishevës, z.Ragip ...

Më shumë...

Në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, mbahet takimi i rregullt për komunitete në Mitrovicë

Grupi Punues Komunal për Kthim, ka mbajtur takimin e radhës, organizuar nga ZKKK, përkatësisht koordinatori për kthim në Komunën e Mitrovicës, Bedri Sadiku. Në  këtë takim morën pjesë Eroll Zekerija, nënkryetar i komunës së Mitrovicës  për komunitete, Elizabeta Bajrami, zyrtare për kthim dhe komunitete, përfaqësuesi i Lagjes së Romëve, Qazim ...

Më shumë...

U përurua punëtoria për paketimin e sheqerit

Persona me aftësi të kufizuar nga Ferizaj,  të prirë nga shoqata “Handicap Kosova”, përuruan të shtunën punëtorinë për paketimin e sheqerit, një investim ky i shoqatës dhe Komunës së Ferizajt, që ka arritur të punësojë disa veta. Përurimit iu bashkuan Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi, kryetari i ...

Më shumë...

Abrashi e Svarqa qëndruan tek fabrika e djegur

Me t’u kthuer nga Kosharja, ku qëndruan për homazhe në përvjetorin e betejës së lavdishme të betejës që mban emrin e këtij vendi në kufirin me Shqipërinë, kryetari i Ferizajt Muharrem Svarqa, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi dhe zyrtarë të lartë të Komunës së Ferizajt, vizituan fabrikën ...

Më shumë...

Projekti DEMOS ka nënshkruar kontratë me Komunën e Rahovecit

Të premten më 8 prill, projekti DEMOS ka nënshkruar kontratë me Komunën e Rahovecit për shfrytëzimin e fondit të fituar nga Skema e granteve për vitin 2016. Shuma e përgjithshme e granteve të pranuara nga komuna e Rahovecit është 69.300 euro, të cilat kjo komunë do ti investojë në ndërtimin ...

Më shumë...

Përfunduan punët në kubëzimin e rrugës, “Xheladin Kutllovci”, në Iliridë të Mitrovicës

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, vizitoi lagjen Iliridë me rastin e përfundimit të punimeve në rrugën “Xheladin Kutllovci”, ku u prit nga qytetarët e kësaj lagjeje dhe u vlerësua lartë angazhimi i vazhdueshëm i tij për përmirësimin e infrastrukturës së kësaj lagjeje dhe Mitrovicës në tërësi. Kryetari Bahtiri ...

Më shumë...

Kryetari Begaj: Dyert e hapura për qytetarë

Kryetari i Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, sikur çdo të premte (si dhe ditëve tjera të javës), ka vazhduar ti mbajë dyert e hapura për qytetarët, të cilët dëshirojnë të takohen, ti shfaqin kërkesat e tyre, qoftë si individ, qoftë si komunitet, për çështje të caktuara. Për këtë qëllim kryetari ...

Më shumë...

Në Deçan diskutohet lidhur më Strategjinë Kombëtare të Bjeshkëve të Nemuna

Komisioni i nxjerrë nga Asambleja komunale e Deçanit më 29.06.2015 në  përbërje të: Bashkim Ramosaj, Mehmet Osaj, Enver Osdautaj, Xhevdet Hasanmetaj, Sadri Lokaj dhe Fatmir Cacaj, pas takimeve të mbajtura dhe konsultimeve më komunitetin ka ardhur në përfundim si në vijim. Propozimet e Komisionit: Relacioni – Nga Manastiri ne drejtim ...

Më shumë...

Debat Publik me Qytetarët e Kastriotit

Kryetari i Komunës së Kastriotit z. Xhafer Gashi së  bashku me GPP-nё do të organizoj takim me qytetarë që do të mbahet ditën e premte me 15 Prill 2016, nё sallën e shtëpisë së kulturës në fshatin Milloshëve duke filluar nga ora 17:00. Ftohen të gjithë qytetarët e komunës së ...

Më shumë...

Kryetari Bahtiri vizitoi fabrikën e llokumeve ” Driloni “

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, dhe drejtori i derjtorisë  për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë, Besnik Beka, kanë vizituar fabrikën e llokumeve “Driloni” e cila gjendet në Koshtovë të Mitrovicës. Kjo fabrikë bënë prodhimin e llojeve te ndryshme te llokumeve, keksëve, çokollatave, etj. Pronari i Fabrikës së llokumeve “Driloni”, ...

Më shumë...

Përfundon kubëzimi i rrugës “Rozhaja” në lagjen Shipol të Mitrovicës

Kanë përfunduar punët në kubëzimin  e rrugës “Rozhaja”, në lagjen Shipol, projekt ky i realizuar nga Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Infrastrukturë . Rregullim i kësaj rruge në gjatësi prej 75 metra është një nga projektet që janë realizuar në bashkëpunim me qytetarë, të cilët kanë participuar me një shumë ...

Më shumë...

Vlerësohet performanca e drejtuesve aktual të QKMF-së në Ferizaj

Ish-drejtori i QKMF-së, Asllan Bajrami, mund të rikthehet në këtë qendër vetëm si mjek dhe asesi si drejtues i këtij institucioni, ka bërë të ditur të premten gjatë një konference për medie, drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale të Ferizajt, Burim Karameta. Pavarësisht vendimit të Këshillit të Pavarur ...

Më shumë...

Kryetari Asllanaj, në zyrën e tij ka takuar 26 qytetarë

Çdo të enjte dera e zyrës së  kryetarit të Komunës së Suharekës, z. Sali Asllanaj është e hapur për qytetarë. Kështu  ai të enjten takoi 26 qytetarë nga mjedise të ndryshme të komunës së Suharekës. Qytetarët me kryetarin Asllanaj, kanë biseduar shtruar dhe hapur për problemet me të cilat ballafaqohen, ...

Më shumë...

Mërgimtari Bashkim Shala, i dhuroi kabinet të informatikës, shkollës në Guncat

Se mërgimtarët tanë, që jetojnë dhe punojnë në botën e jashtme, vazhdojnë të ndihmojnë në zhvillimet e përgjithshme të vendit, e dëshmon edhe ndihma e fundit e mërgimtarit Bashkim Shala, nga fshati Guncat i komunës së Malishevës, i cili, shkollën e vendlindjes së tij “Dëshmorët e Kombit”, e ka bërë ...

Më shumë...

Takim me përfaqësuesit e BI-së, dega në Kastriot

Kryetari i komunës së Kastriotit Xhafer Gashi, së bashku me kryesuesin e Kuvendit Komunal Adem Preniqi, takuan përfaqësuesit e Bashkësisë Islame, dega në Kastriot. Ky takim hynë në vazhdën e takimeve që kryetari Gashi është duke i zhvilluar me akter të ndryshëm në komunën e Kastriotit. Të gjitha këto takime ...

Më shumë...

Ministri Zharku, nënshkroi Udhëzimin Administrativ

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, nënshkroi të enjten Udhëzimin Administrativ (MI) NR.01/2016 për procedurat dhe tarifat e inspektimit dhe certifikimit të automjeteve për transport të mallrave të rrezikshme. Ky Udhëzim Administrativ ka për qëllim përcaktimin e procedurave për inspektimin dhe certifikimin e automjeteve për transport të mallrave të rrezikshme, tarifat ...

Më shumë...